• El Espín

Jun 1–2, 2024 in Spain ⋅ ⛅ 18 °C

Leuke donativo herberg gerund door een (Italiaanse?) vrouw en nog een bezoekende hospitalera. Vandaag heel rustig gelopen met twee keer een uur pauze want ik kon pas om 15:00 terecht in de herberg. Er zijn al wat mensen inmiddels die ik allemaal minstens van gezicht ken.

Reetta komt straks ook, want zij loopt vandaag wat verder, van Sallas naar hier. Dat is denk ik ruim 35 km, dus ze zal wel moe zijn.

Net in het vorige dorp inlopen gedaan, dwz, brood, kaas en een nieuwe fles water gekocht. Ik had een grotere fles nodig want morgen zijn er geen water punten. Ik ontdekte ook dat mijn geld op is en hier in de middle of nowhere kun je geen geld pinnen. In het winkeltje wilde ze me ook niet extra laten pinnen. Reetta heeft wat geld opgenomen toen ze net in Tineo was, dus het zal wel goed komen, maar ik voeg het wel toe aan mijn lijstje om niet te vergeten.

De wandeling vandaag was erg mooi met mooie uitzichten en het weer helpt natuurlijk ook mee, want het was heerlijk zonnig. Het blijft de komende dagen mooi weer dus we hebben geluk.