Laatste Avondmaal in Oviedo
28 мая 2024 г., Испания ⋅ ⛅ 19 °C
's Middags geluncht met Reetta, Natalie (Quebec), Walter en Vivian (België) bij de Mexicaan.
's Avonds weer gegeten bij de Ramen Bar samen met Reetta en Natalie. Hier afscheid weer genomen vanЧитать далее
Mistig
29 мая 2024 г., Испания ⋅ ☁️ 12 °C
De ochtend begon mistig...
Zon komt door
29 мая 2024 г., Испания ⋅ ☁️ 17 °C
29 мая 2024 г., Испания ⋅ ☁️ 19 °C
Grado
29 мая 2024 г., Испания ⋅ ⛅ 22 °C
Vanmorgen om 06:30 vertrokken uit Oviedo. Een route met mooie stukken maar nog wel te veel afvalt happen. Dat zou over moeten gaan, maar we zullen zien. Route was ongeveer 26 km.
Gisteren verbleefЧитать далее
Koken
29 мая 2024 г., Испания ⋅ ☀️ 21 °C
Ik heb gekookt vanavond!
Mistig
30 мая 2024 г., Испания ⋅ ☁️ 14 °C
Salas - hostel El Tulipán
30–31 мая 2024, Испания ⋅ ☁️ 13 °C
Vanmorgen om 07:00 vertrokken. Het motregent vandaag en er is laag hangende bewolking dit het uitzicht beperkt. Desondanks een lekkere wandeling. Ben nu in een hostel gerund door een Nederlander,Читать далее
Eten in El Tulipán
30 мая 2024 г., Испания ⋅ ☁️ 15 °C
Samen gekookt en met zijn zevenen gegeten. In de foto van links naar rechts: ?, Manfred (Beieren), ik, Barbara (DE), Emma (VS), ? (VS), ? (VS) (Ik ben alweer wat namen vergeten.)
Barbara is heelЧитать далее
Bos wandeling
31 мая 2024 г., Испания ⋅ ☁️ 11 °C
Geen regen vandaag
31 мая 2024 г., Испания ⋅ ⛅ 12 °C
31 мая 2024 г., Испания ⋅ ⛅ 13 °C
Tineo - Palacio de merás
31 мая–1 июн. 2024, Испания ⋅ ☀️ 16 °C
Ben net aangekomen in mijn 4 sterren hotel, alleen de pelgrims slapen in de kelder... Zeker geen 4 sterren helaas.
Vandaag een heerlijke wandeling, het is weer zonnig en niet warm, dus heerlijkЧитать далее
Avondeten
31 мая 2024 г., Испания ⋅ ☁️ 13 °C
's Avonds heerlijk gegeten samen met Andreas, Barbara, la camarera (bediende), ik en Emma. Vegan burger bij La Griega (de Griekse), die verrukkelijk was, waarschijnlijk Beyond meat.
We hebben eenЧитать далее
Mooie omgeving
1 июня 2024 г., Испания ⋅ ☀️ 11 °C
Zonovergoten dag
1 июня 2024 г., Испания ⋅ ☀️ 12 °C
1 июня 2024 г., Испания ⋅ ☀️ 14 °C
El Espín
1–2 июн. 2024, Испания ⋅ ⛅ 18 °C
Leuke donativo herberg gerund door een (Italiaanse?) vrouw en nog een bezoekende hospitalera. Vandaag heel rustig gelopen met twee keer een uur pauze want ik kon pas om 15:00 terecht in de herberg. ErЧитать далее
Spaanse klompen
1 июня 2024 г., Испания ⋅ ⛅ 18 °C
Ik zie hier klompen voor de deur staan wat me eraan herinnert dat ik vanmorgen een boer op dit soort klompen heb zien lopen.
Ze zijn heel bijzonder want er zitten pootjes onder!
Diner in El Espín
1 июня 2024 г., Испания ⋅ ⛅ 14 °C
Ik, Li Chen (Singapore), twee Italianen, eentje het Daniel, Alina (Ukraine), Reetta, ?, en onze hospitalera.
Reetta zingt
1 июня 2024 г., Испания ⋅ ⛅ 13 °C