Laatste Avondmaal in Oviedo
28 maj 2024, Spanien ⋅ ⛅ 19 °C
's Middags geluncht met Reetta, Natalie (Quebec), Walter en Vivian (België) bij de Mexicaan.
's Avonds weer gegeten bij de Ramen Bar samen met Reetta en Natalie. Hier afscheid weer genomen vanLäs mer
Mistig
29 maj 2024, Spanien ⋅ ☁️ 12 °C
De ochtend begon mistig...
Zon komt door
29 maj 2024, Spanien ⋅ ☁️ 17 °C
29 maj 2024, Spanien ⋅ ☁️ 19 °C
Grado
29 maj 2024, Spanien ⋅ ⛅ 22 °C
Vanmorgen om 06:30 vertrokken uit Oviedo. Een route met mooie stukken maar nog wel te veel afvalt happen. Dat zou over moeten gaan, maar we zullen zien. Route was ongeveer 26 km.
Gisteren verbleefLäs mer
Koken
29 maj 2024, Spanien ⋅ ☀️ 21 °C
Ik heb gekookt vanavond!
Mistig
30 maj 2024, Spanien ⋅ ☁️ 14 °C
Salas - hostel El Tulipán
30–31 maj 2024, Spanien ⋅ ☁️ 13 °C
Vanmorgen om 07:00 vertrokken. Het motregent vandaag en er is laag hangende bewolking dit het uitzicht beperkt. Desondanks een lekkere wandeling. Ben nu in een hostel gerund door een Nederlander,Läs mer
Eten in El Tulipán
30 maj 2024, Spanien ⋅ ☁️ 15 °C
Samen gekookt en met zijn zevenen gegeten. In de foto van links naar rechts: ?, Manfred (Beieren), ik, Barbara (DE), Emma (VS), ? (VS), ? (VS) (Ik ben alweer wat namen vergeten.)
Barbara is heelLäs mer
Bos wandeling
31 maj 2024, Spanien ⋅ ☁️ 11 °C
Geen regen vandaag
31 maj 2024, Spanien ⋅ ⛅ 12 °C
31 maj 2024, Spanien ⋅ ⛅ 13 °C
Tineo - Palacio de merás
31 maj–1 juni 2024, Spanien ⋅ ☀️ 16 °C
Ben net aangekomen in mijn 4 sterren hotel, alleen de pelgrims slapen in de kelder... Zeker geen 4 sterren helaas.
Vandaag een heerlijke wandeling, het is weer zonnig en niet warm, dus heerlijkLäs mer
Avondeten
31 maj 2024, Spanien ⋅ ☁️ 13 °C
's Avonds heerlijk gegeten samen met Andreas, Barbara, la camarera (bediende), ik en Emma. Vegan burger bij La Griega (de Griekse), die verrukkelijk was, waarschijnlijk Beyond meat.
We hebben eenLäs mer
Mooie omgeving
1 juni 2024, Spanien ⋅ ☀️ 11 °C
Zonovergoten dag
1 juni 2024, Spanien ⋅ ☀️ 12 °C
1 juni 2024, Spanien ⋅ ☀️ 14 °C
El Espín
1–2 juni 2024, Spanien ⋅ ⛅ 18 °C
Leuke donativo herberg gerund door een (Italiaanse?) vrouw en nog een bezoekende hospitalera. Vandaag heel rustig gelopen met twee keer een uur pauze want ik kon pas om 15:00 terecht in de herberg. ErLäs mer
Spaanse klompen
1 juni 2024, Spanien ⋅ ⛅ 18 °C
Ik zie hier klompen voor de deur staan wat me eraan herinnert dat ik vanmorgen een boer op dit soort klompen heb zien lopen.
Ze zijn heel bijzonder want er zitten pootjes onder!
Diner in El Espín
1 juni 2024, Spanien ⋅ ⛅ 14 °C
Ik, Li Chen (Singapore), twee Italianen, eentje het Daniel, Alina (Ukraine), Reetta, ?, en onze hospitalera.
Reetta zingt
1 juni 2024, Spanien ⋅ ⛅ 13 °C