PontresinaPengembaraTunjukkan perjalananTambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldiKongsiHari 1Selasa, 11 Julai 2023 8:11 PTG 🌩️ 16 °C Altitud: 1,815 m SwitzerlandPontresina46.495, 9.90166746°29’42” N 9°54’6” E21Pontresina und St. Moritz 11 Julai 2023, Switzerland ⋅ 🌩️ 16 °C Heute war das Wetter sehr unsicher darum hatte ich Zeit um spannende Gebäude zu fotografieren Lihat terjemahanPengembaraMär chönnti meine, segsch im usland 😉12/07/23BalasTerjemahPengembaraUnd das zmitzt in Pontresina näbe de türschte Hotels wo öpe 6 alti Ferrari vor em Igang stönd , fascht wie zum Protescht12/07/23BalasTerjemahPengembaraHät s Resti am Stazersee offe gha?12/07/23BalasTerjemahPengembaraIch weiss gar nöd de Kioskwage hed off gha aber s Reschti han ich mich nöd gachted12/07/23BalasTerjemah1 suka Tunjukkan perjalanan
Pengembara
Mär chönnti meine, segsch im usland 😉
Pengembara
Hät s Resti am Stazersee offe gha?