Buenos Aires
9 kwietnia 2022, Argentyna ⋅ ☀️ 22 °C
Eerste week in Buenos Aires. Vlucht goed verlopen. Wel erg lang, maar dat hoort erbij. Eerste dagen wel even wennen aan het alleen zijn, het late eten en de grote stad. Na goed geïnformeerd te zijn Czytaj więcej
Cordoba
16 kwietnia 2022, Argentyna ⋅ ⛅ 20 °C
Een week in Córdoba capital vertoeft. Heerlijke studenten stad, met veel backpackers. Het was tevens Pasen dus genoeg te zien in de stad. Lekker 3x per dag uiteten omdat alles zo goedkoop is(voor Czytaj więcej
Mina clavero
18 kwietnia 2022, Argentyna ⋅ ☀️ 21 °C
Na Cordoba een paar nachten vertoeft in Mina Clavero( & Nono). Een prachtig dorpje aan de rivier, waar op vele plekken deze te bewonderen is tussen de rotsen. Hier gezellig meegedaan aan een asado Czytaj więcej
Santiago del Estero & Tucumán
25 kwietnia 2022, Argentyna ⋅ ☀️ 27 °C
Santiago del estero is zo gezegd niet echt voor toeristen😋. Een dag daar rond gelopen maar daar was ook alles mee gezien haha. In Tucumán één avond uit geweest, wat heel gezellig was en daarna Czytaj więcej
Salta (&Juyjuy)
4 maja 2022, Argentyna ⋅ ☀️ 17 °C
Salta que Linda. In Salta eerste dagen goed vermaakt. Prachtige plek in het noorden van Argentinië. Helaas weer wat ziek geweest, daardoor niet superveel kunnen zien in de omgeving, maar we gaan Czytaj więcej
Aguas Antiguas
7 maja 2022, Argentyna ⋅ ☁️ 23 °C
Aangekomen op de Work away in San Marcos Sierras. Op aanbevelen van Kris & Soof. Ik had niet gepland om vrijwilligerswerk te doen, maar het zag er toe goed uit. San Marcos is een hippie dorpje in de Czytaj więcej
Mendoza
26 maja 2022, Argentyna ⋅ ☀️ 12 °C
Na een paar dagen herstellen in Córdoba weer op pad gegaan. Dit keer naar Mendoza. De stad bekend van voornamelijk de wijn. De stad zelf is een beetje zoals veer Argentijnse steden die ik onderhand Czytaj więcej
Santiago de Chili
1 czerwca 2022, Chili ⋅ ☀️ -3 °C
Onverwachts naar Santiago gegaan. De grens was open dus waarom niet! Samen met een Engelse jongen hierheen gegaan. De stad zelf was niet mijn favoriet. Sinds de protesten in 2019 is de stad bedekt I'm Czytaj więcej
Vailpraiso
4 czerwca 2022, Chili ⋅ ☁️ 15 °C
Een dagje naar Valparaíso geweest. Het bleek heel slecht weer dus de hele dag in de kroeg gezeten, maar nog wel een mooie nacht gehad. De volgende ochtend nog wrl kunnen genieten van alle mooie Czytaj więcej
San Pedro de Atacama
8 czerwca 2022, Chili ⋅ 🌙 12 °C
Vanaf Santiago naar het noorden gevlogen. Een change of plans want ik zou eerst terug naar Argentinië, maar de vlucht was erg goedkoop. Veel over deze plek gehoord. Het dorpje is wat hippie achtig, Czytaj więcej
Uyuni
12 czerwca 2022, Boliwia ⋅ 🌙 4 °C
In Uyuni van plan om naar de Salar te gaan. Echter nogal last gekregen van de hoogte. Daarom op doktersadvies de tour moeten skippen.
La Paz
15 czerwca 2022, Boliwia ⋅ ☀️ 12 °C
Ik was van plan na Uyuni naar Arequipa (Peru) te gaan. Voornamelijk omdat dit lager lag. Ik moest alleen een pcr test doen, bij de grens. Dit bleek positief. Ikzelf iets minder. Maar toen besloten om Czytaj więcej
Coroico
17 czerwca 2022, Boliwia ⋅ ⛅ 21 °C
In Coroico een paar dagen vertoeft en vreselijk in 'quarantaine' te herstellen. Heerlijk rustig koffie dorp met een prachtig uitzicht.
Copacabana
24 czerwca 2022, Boliwia ⋅ ⛅ 9 °C
Als tussenstop naar Cusco naar Copacabana geweest. Eén nachtje vertoeft en een dagtour naar de eilanden genomen, Isla del Luna etc. bezocht. Mooie dag op het water!
Cusco
28 czerwca 2022, Peru ⋅ ☀️ 13 °C
Cusco, een prachtige stad in de bergen. Ligt ongeveer net zo hoog op zo'n 3600m. Het beginpunt naar Machu Picchu. Vanaf hier naar de rainbow mountain geweest, de stad verkend en uiteindelijk de Czytaj więcej
Machupicchu/Salkantay
3 lipca 2022, Peru ⋅ ☀️ 16 °C
Een reis van 5 dagen naar de top van Machupicchu. Door de bergen heen met tot 3000m hoogte verschil. Prachtig, heel koud (sochtends vroeg) toen we om 5 uur gewekt werden met coca thee. Zo'n 84km Czytaj więcej
Arequipa
9 lipca 2022, Peru ⋅ ⛅ 20 °C
Arequipa is een prachtige stad. Het weer is er zeer droog en de temperatuur constant rond de 20 graden. Hier een week lang Spaans lessen gevolgd. Zeer intense leerweek. Nog een paar lieve mensen Czytaj więcej
Medellín
20 lipca 2022, Kolumbia ⋅ 🌧 24 °C
En dan de laatste slag in Colombia. Week in Medellín vertoeft, redelijk wat gefeest en nog Spaans lessen gevolgd.
Bogotá
31 lipca 2022, Kolumbia ⋅ ☁️ 14 °C
De laatste stop. 2 daagjes door deze giga stad. Niet genoeg om alles te zien natuurlijk, maar de sfeer was heerlijk! En nu op naar huis!