FindPenguins
    • Pomoc/Obsługa
    • Śledź nas
  • Zapisz się
  • Sanne BlomPodróżnikNoorwegen ‘24
    • Dodaj do listy postanowieńUsuń z listy postanowień
    • Dzielić
    • czwartek, 1 sierpnia 2024 14:54
    • ☁️ 18 °C
    • Wysokość: 5 m
    • NorwegiaVågen60°23’50” N  5°19’22” E

Via Bergen naar laatste locatie

1 sierpnia 2024, Norwegia ⋅ ☁️ 18 °C

We stappen weer in onze mobiele uitkijkpost voor onze laatste verhuizing. Vele prachtige kilometers met tevens lange tunnels en ferries om alle fjorden te kunnen passeren. De droom van de Noren is 1 lange kustweg te maken zonder ferries en tunnels maar dit is door de diepte van de fjorden technisch nog niet mogelijk.
    Tussen zeven bergen en zeven fjorden ligt de hoofdstad van het fjorden gebied, prachtige stad Bergen, de natste stad van Europa bezoeken wij op een zonnige warme dag terwijl er ook een Nederlandse eredivisie club is neergestreken om hier Europees voetbal te spelen. Het is een leuke stad met een levendige vismarkt en gezellige eet en koffie cultuur. We slenteren even door de smalle straatjes en strelen de door de tand des tijds gekromde houten huizen en snuiven een klein stukje geschiedenis op voor we onze weg vervolgen.
    Vanaf onze nieuwe enigszins authentieke (luxe manier om verouderd te verwoorden) locatie gaan we de volgende dag naar de Cariben. Zo voelt het tenminste op deze warme zonnige dag aan het Sandvesanden waar de golven van twee kanten komen en uren vermaak garandeerde.
    Czytaj więcej

Zobacz tłumaczenie
    Baukje Zandstra

PodróżnikWat een mooie plek.

02.08.2024OdpowiedzTłumaczyć
    Marit Blom

PodróżnikPittige golfjes en nu lekker weer! Het ziet er echt heeeel fijn uit allemaal 😘

03.08.2024OdpowiedzTłumaczyć
    Sanne Blom

PodróżnikHele gave golven! Uren in vermaakt

03.08.2024OdpowiedzTłumaczyć
    Jeszcze 2 komentarze