LANDVETTER 😎

Nu bär det snart av!
Framme i Wien✈ 🚂

Lite sent på hotellet men vi var tvungna att ta 🌭 och 🍺 innan vi la osd
Framme i Bratislava 🍺

Efter en natt i Wien så har vi nu anlänt till Slovakien och det firas i solskenet😎
Turist i Bratislava

Efter att vi inkvarterat oss så var det turist läge. Vi har hunnit med parlament, slott och gamla stan😎
Nu precis tillbaka i tid till semifinalen⚽️
36 grader i Bratislava

Idag turistades det vidare. Utöver det obligatoriska fotbollsarenabesöket⚽️ så täckte vi upp turistsaker som inte hanns med igår.🏃🏃🏃 väldigt varmt!😎
Nu lite vila innan middag ochMeer informatie
Snabbstopp i Graz

Idag lämnade vi Bratislava och tar en kort mellanlandning i Graz (19 timmar)
Graz är en fin stad det vi sett nu under eftermiddagen kvällen.
Maribor, här blir vi till söndag🌻

Efter ett hastigt byte från buss till tåg imorse i Graz har vi nu anlänt Maribor🙂Det verkar vara en stad i min smak.
Första ordentliga promenaden i Maribor!

Efter att vi checkat in gick vi ut och bekantade oss med stan🏃
En trevlig stad och högs upp på ett berg något man måste besöka.....🙂
Lite segt i värmen men vi kom både upp och ner.
Mariborsko Pohorje. Världscupsbackar⛷🏂

Första delen av denna lördag spenderades i Mariborsko Pohorje.
På sommaren en samlingsplats för cykelburna människor 🚴♂️🚴♀️ och på vintern ett alpinområde⛷
Kvällen dag 2 i Maribor 🌦

Efter att ha varit på rummet ett tag Efter utflykten till skidområdet, var det dags att ge sig ut igen som turist😎
För första gången på resan regnade det och en hel del med...🌦
Efter enMeer informatie
Salzburg

Efter en 6 timmars resa är vi nu framme i Salzburg, slotten och fästningarnas stad🏰 ett av Europas kulturställen.
Salzburg

Framme i Salzburg efter 6 timmars resa den slott och kulturstad ska bli kul att utforska🙂
Salzburg dag 2

Idag har vi haft en heldag i Salzburg, med fokus på utsikt och eventuellt någon fotbollsarena ⚽️
Fint väder har det varit 😎
Innsbruck staden mellan de höga bergen

Idag har vi gått runt I Innsbruck. Väldigt fint inklämd mellan två höga bergskedjor. Jag fick även lite OS känsla, igen, jag har varit här två gånger tidigare. Fast det var på 1980-taletMeer informatie
Feldkirch. Här blir vi 3 nätter😴

Nu är vi i Feldkirch. Vi startade dagen med att ta oss upp på NordKette (Top of Innsbruck ca 2300 m.ö.h) vi åkte linbana det var inte tal om att gå🏃.
Här i Feldkirch stannar vi i tre nätterMeer informatie
Vaduz🌏

Drygt 40 minuter från Feldkirch ligger Vaduz huvudstaden i Lichtenstein. Så det blev en av dagens utflykter🙂
Sargans🇨🇭

Vi tog även en tur in i Schweiz 🙂
De korta avstånden gjorde att vi åkte till Sargans i Schweiz när vi kände oss klara med Vaduz. En liten stad mellan höga bergstoppar, imponerande miljöer!
Bodensjön

Idag tog vi en utflykt till Bodensee. En fin sjö som vi gick längs med i 1 mil mellan Bregens. Österrike och Lindau Tyskland🏃😎🍺
München, sista stoppet innan hemresa!

Idag kom vi till München på eftermiddagen så dagens enda mål bar OlympiaPark. På väg dit hamnade vi på ett gigantiskt festivalområde en ren bonus🌭🍺🙂
Heldag i München 🏃

Idag har vi varit riktiga turister😎
Sett mycket fina ställen och gått en hel del🏃 Det blev även en fotbollsarena idag⚽️
Sista turistdagen 👍

Imorgon åker vi hem till Sverige 🇸🇪 det har varit en bra resa, sett mycket vackra byggnader och vyer.
Idag har vi varit i Dachau och gått runt på det som förmodligen var förstaMeer informatie
På hemväg....

Nu i Köpenhamn och väntar på tåg mot Göteborg 🚂 En bra resa är snart i hamn!