Vertrek uit La Grange de Fabras

Het zit erop bij Peter en Marjon....de laatste keer La Grange de Fabras! Wat hebben we weer genoten met Henk, Gienke, Peter en Marjon! Heerlijke zomervakanties hebben we hier gehad, ontzettend veelЧитать далее
Hoe dichter we bij Gigny komen hoe anders het landschap wordt. Het is een heel stuk vlakker dan in de Ardèche en je ziet heel veel zonnebloem en graan velden! Het wordt hier ook wel de graanschuurЧитать далее
Na het douchen eerst maar een glaasje Chablis gedronken, we zitten immers vlakbij deze plaats. 😃
De zwaluwtjes kwetteren er vrolijk op los al zittend op de electriciteitslijn!
Vervolgens werkelijkЧитать далее
Een fantastisch ontbijtje buiten in de tuin in het zonnetje onder toezicht van Pinot de Noorse boskat😃
Ook de Nederlandse gasten met de oude Mercedes even gedag gezegd. Hun auto hangt helemaalЧитать далее
Vanochtend na het ontbijt hebben we samen ge-geocacht😊...ik ben aangestoken door Henk en Gienke en heb inmiddels een paar 'schatten' (caches) gevonden bij Peter en Marjon en vanochtend hebben we erЧитать далее
Vandaag gaan we 'en route' en zijn we echte toeristen 😃....eerst naar Noyers...beroemd om z'n vakwerkhuizen. Dit is een erg leuk plaatsje om even doorheen te wandelen..ergens een bakkie gedaan opЧитать далее
Gisteren een heerlijke wijn uit het Epineuil gebied gedronken van het Domaine Dominique Gruhier. Dus vandaag maar eens gaan kijken of we hier een wijnproeverij kunnen doen en wat flessen kunnenЧитать далее
Als laatste hebben we vandaag een heus renaissance kasteel bezocht. Eerder vanochtend stonden we nog voor een gesloten hek, maar nu was het open. Er was geen kip te bekennen dus we hadden het kasteelЧитать далее
Vandaag gaan we een e-bike tour doen door de wijnvelden van Chablis en....uiteraard wijnproeven bij 2 Domaines 😊... Eenmaal aangekomen in het centrum van Chablis, treffen we de ontzettend aardigeЧитать далее
De eerste wijnproeverij in Chablis. We zijn benieuwd. Het is een prachtig modern wijnhuis. Dit domein heeft meer dan 200 hectare aan wijngaarden op diverse plekken in de Chablis streek en produceertЧитать далее
ПутешественникVeel plezier!