Vertrek vanaf de Waterlelieweg

Eindelijk is het zover we gaan op scooterweekend met z'n 6-en! De buurtjes Bart & Aenne, Ton & Jacqueline en Jan & Tina!🛵🛵🛵
Om 9 uur gaan we op pad. Eerst nog een 'staatsiefoto' en dan opRead more
Om 9 uur gaan we op pad. Eerst nog een 'staatsiefoto' en dan opRead more
Wat zijn we weer langs mooie plekjes gescooterd en gereden! En wat treffen we het toch met het weer🌞 De mannen en Jacqueline moesten over een heel klein en stijl bruggetje om Breukelen centrumRead more
Vanuit Uithoorn via de toeristische route richting Breukelen. Langs de Vinkeveense plassen, zulke mooie uitzichten. Een stukje langs de Vecht kunnen rijden wat wel een beetje leek op het rally rijdenRead more
Na de lunch ging ik achterop bij Jan en Jacqueline ging met Aenne in de auto. Het was echt heerlijk op de scooter!! En ook dit stukje van de route was weer erg mooi. We boffen maar met onze reisleiderRead more
Zo....eerst de scooters in de garage gezet.. wij illegaal door het hek 🙄. Jacq en Aenne zaten al op het terras. De kamers (op de 19e etage!) waren nog niet klaar, dus eerst maar evenRead more
Na een gezellig borreltje op de kamer en een hoop gelach vertrokken we in colonne naar Bistro Op Zuid. Je kon het restaurant zo zien liggen, vanuit onze hotelkamer, aan de overkant van het water. HetRead more
Terwijl de rest nog rustig aan het wakker worden is, maken Bart en ik een ochtendwandelingetje. Denken we terug aan de onwijs leuke dag van gisteren, wat was het heerlijk. En kijken we uit naarRead more
We vertrokken met elkaar vanuit het hotel, na overigens een heerlijk ontbijt! Jan was vandaag de chauffeur van de ochtendrit en heeft mij veilig naar Schoonhoven gebracht.
Heerlijk genoten van deRead more
Traveler Heel veel plezier allemaal😘
Traveler
veel plezier! en hou het hoofd koel met deze temperaturen!
Traveler Dank je Eef, we doen ons best 😃