Drumroll please 🥁🥁 we hadden om 10:00 een free walking tour. Interessante verhalen weer. Sommige herhaling van Pristina. We zijn een moskee in geweest en de kathedraal tijdens de tour. Na de tour zijn we naar een klein (slecht onderhouden) orthodoxe kerk geweest en het museum van de Albanese league. Nogmaals. 0.0 informatieborden. Dus wij hebben oprecht ook niet een heel goed idee bij wat er in het museum te zien was. Daarna wat geshopt. Ik heb een mooie zilveren handwerk broche gekocht, Esther oorbellen. Toen was het 35 graden en hadden we geen musea meer om in de airco te zijn. Dus besloten we even af te koelen in het appartement. Rond 17:15 zijn we weer de deur uit gegaan want we moesten nog een kleine klim doen naar het fort met uitkijk op de stad. Prachtig de zonsondergang gekeken. We hadden tijdens de tour in de ochtend 2 Canadese meiden leren kennen. Die kwamen we toen weer tegen dus samen naar beneden gewandeld en gegeten. Morgen gaan we even voor 3 nachten in de bergen van noord Albanië relaxen 🧘🏽♀️Read more
TravelerHeel mooie natuur en omgeving, leuke uitstapjes en plaatsen. We gaan je broche vast zien , ziet er mooi uit. Geniet liefs 💋
Wat een mooie trip maak je weer gr [Patricia]
Ziet er goed uit! [Jeroen]