PengembaraADAC Ausbildung KemptenTunjukkan perjalananTambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldiKongsiHari 7Jumaat, 11 Ogos 2023 1:04 PTG ☀️ 22 °C Altitud: 1,480 m AustriaFaschinajoch47.271244, 9.90738447°16’16” N 9°54’27” EBrotzeit 11 Ogos 2023, Austria ⋅ ☀️ 22 °C PengembaraMoin, sag mal, wo treibst du dich denn rum?ICH denke du musst am Dienstag in Lüneburg sein?! WIE macht man das von Italien?Fahr bloss nicht zu verkehrswidrig!!Komm ohne Unfall nach Hause. LG Oma13/08/23BalasTerjemahPengembaraKeine Sorge Omi, ich muss noch ein bisschen Kurven mitnehmen bevor es wieder ins Flachland Schleswig-Holstein geht 🫣😄13/08/23BalasTerjemah2 suka Tunjukkan perjalanan