Tempel van Luxor
20 de octubre de 2024, Egipto ⋅ 🌙 31 °C
Nadat even gerust te hebben, zijn we naar de bazaar en de naastgelegen Tempel van Luxor gegaan. Inmiddels was de zonsondergang bezig, wat deze tempel een mooie sfeer geeft.
Tempel van Dendera
21 de octubre de 2024, Egipto ⋅ ☀️ 21 °C
Onderweg naar de Rode Zee stopten we bij de Tempel van Dendera. Deze tempel is gewijd aan Hathor, de godin van moederschap en liefde. Ze is vaak afgebeeld als koe of als vrouw met hoorns. Voor deLeer más
Quadrijden
22 de octubre de 2024, Egipto ⋅ 🌬 26 °C
We begonnen vandaag met quadrijden. Daar wikkelden ze een sjaaltje om je hoofd en mond tegen de zon en opwaaiend zand. Het was een gave route door de woestijn, waar we flink doorreden waar het kon enLeer más
Snorkelen bij het hotel
22 de octubre de 2024, Egipto ⋅ 🌬 28 °C
Eenmaal terug in het hotel kozen we er voor om de lunch nog even uit te stellen. We spoelden het zand af en we maakten ons klaar om te snorkelen. Zoals we verwachten, was het nog steeds rode vlag. WeLeer más
Snorkelen vanaf een boot
23 de octubre de 2024, Egipto ⋅ 🌬 27 °C
De dag begon iets minder goed, toen het busje op weg naar onze duik- en snorkelboot niet kwam opdagen. Met ruim 2,5 uur vertraging vertrokken we alsnog. De chauffeur racete op zijn (en ons) doel af.Leer más
Bazaar Khan El-Khalili (2)
24 de octubre de 2024, Egipto ⋅ 🌙 20 °C
Vandaag hebben we een lange reisdag gehad. Langs de Rode Zee en door de woestijn zijn we teruggereden naar hoofdstad Caïro. Onderweg kwamen we langs de aankomende nieuwe hoofdstad wat nu gebouwdLeer más