• Valentýn na Bali

14 de febrero, Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C

Valentýn na Bali: láska, oceán… a Bali Belly

Co víc si přát než strávit Valentýn s milovanou osobou na jednom z nejkrásnějších míst na světě? Po včerejší skvělé masáži jsme dnes vyrazili na Uluwatu Temple – ikonický chrám na útesu s dechberoucím výhledem na oceán.

Cesta byla dlouhá a zasekaná, ale nakonec jsme dorazili. Přivítaly nás stánky plné suvenýrů, dostali jsme sarongy a vydali se objevovat chrám. Prošli jsme se hodinu po útesech, užívali si výhledy a zároveň se snažili uniknout otravným opicím, které kradly vše, co jim přišlo pod ruku – od brýlí až po klobouky. Pro jistotu jsme si našli klacek na odhánění!

Po tomhle horkém dobrodružství jsme zatoužili po osvěžení a vydali se k pláži. Ale… má to jedno velké ALE. Vstup byl placený, vlny obrovské a všude hromady odpadků. Nechutné. Plány se tedy mění – najdeme restauraci s bazénem!

Po dlouhém hledání se nám podařilo najít dokonalé místo. Osvěžující bazén, kokos, nádherný výhled a skvělé jídlo… dokud! jsem znovu neskončila na záchodě s Bali Belly.

Cesta zpět v kolonách byla pro mě naprosté utrpení, které nakonec vedlo k návštěvě lékaře – další antibiotika a kapačky. Takže takhle vypadal náš valentýnský den. Na tohle rozhodně jen tak nezapomeneme!