• Anja Peters

• Trip start
    October 4, 2021
  • Ibiza

October 4, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 22 °C

We zijn net aangekomen op Ibiza! Het is nu half 10. Het wachten is op de medereizigers die met ons in de bus gaan naar het hotel.
    Om half 12 gearriveerd in het hotel.
    Het hotel is prima, het is schoon, wel zeer eenvoudig. Het zwembad maakt alles goed, deze is echt zoals op de foto's.
    Portinatx verkend en geluncht
    Vanmiddag lekker uitgerust en gelezen.
    Nu uit eten aan het strand met een wilde zee met hoge golven. Het vlees was heerlijk!

October 5, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 23 °C

Vandaag een rustige dag .
    Heerlijk ontbeten op ons eigen balkon.
    Daarna heerlijk op het strand gelegen!
    Nu weer lekker aan het water eten met de ondergaande zon.

October 6, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 23 °C

Vandaag begon de dag bewolkt, rond het middag uur werd het weer beter, af en toe wat sluierbewolking. Toch nog een dagje genoten op strand.
    Morgen gaan we de huurauto halen en gaan we iets van het rand zien
    Nu weer even een leuk tentje zieken om te eten.

• Eivissa en Es Vedra

October 7, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 23 °C

Vanmorgen de Fiat 500 opgehaald, helaas met deuk.
    We zijn eerst naar Eivissa (Ibiza Stad) gereden en gelijk naar het oudste gedeelte gegaan Dalt Vila genaamd. Leuk gedeelte met allemaal Boho winkeltjes met kleurrijke kleding en veel souvenirs winkeltjes. Ook de Cathedraal bezocht, daar kaarsjes opgestoken zoals we dat overal doen.
    Geluncht in het nieuwere deel van Eivissa. Daarna in de auto via Sant Antoni en langs de kust naar Cala Tarida, super mooi stand en Cala D'hort van waar je de Es Vedra kan zien. Heerlijk op het laatste strand gelegen. En vlak voor de zonsondergang naar Restaurant El Carmen om heerlijk te eten terwijl de zon onder ging.

• Ibiza Noord-West Acces Bars

October 8, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 22 °C

Vandaag weer een ander deel van Ibiza verkend.
    Eerst naar Sant Miguel de Balafia, daar een kerk bezocht en daarna koffie gedronken bij een plaatselijke klein barretje. Daarna naar Port Miqual. Verder gereden naar Sant Matea, daar gepicknickt en verder via Santa Gertrudis en Sant Llorenq naar Sant Carles waar we hadden afgesproken bij Carmen thuis waar zij ons op haar terras met een prachtig uitzicht een Acces Bars behandeling heeft gegeven. Om de beurt kregen we een behandeling en ging de ander wandelen en andersom.
    Na een bijzondere ervaring zijn we via Sant Vincent via de zoveelste prachtige bergroute met haarspeldbochten terug gereden naar Portinatx. De avond afgesloten met een heerlijke pizza.

• De trommel sessie

October 9, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 22 °C

Vandaag een hele bijzondere dag, wij hebben een trommel sessie gedaan bij Tom en Petra, beide ervaren sjamanen.
    Het was echt een bijzondere ervaring, die ons nieuwe inzichten hebben gegeven.
    Daarna zijn we naar de hippie markt Las Dalias geweest.
    Op tijd terug gegaan naar ons appartement in de hoop dat daar de zon zou schijnen, helaas ook daar bewolkt.
    Lekker op ons balkon gerelaxt en naar weer een mooie zonsondergang gekeken.
    Als afsluiting in de haven gaan eten

October 10, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 21 °C

Een rustdag gehouden, helaas was het bewolkt, de temperatuur was goed genoeg om op het stand te liggen. Om 17.00 uur brak toch nog de zon door en zijn we tot 18.30 blijven liggen.
    In de zee veel vissen en enkele kwallen.
    Afgesloten met eten in de haven, in een trendy strandtent. Het eten was heerlijk chique! Met wederom een prachtige zonsondergang!

• portinatx

October 11, 2021 in Spain ⋅ ⛅ 22 °C

Onze laatste dag begon bewolkt, we zijn toen gaan wandelen in de omgeving naar de Es Torre ( toren) die we aan de overkant steeds zagen.
    Op de terugweg brak de zon door en hebben we heerlijk genoten op het strand.
    We eindigen in het restaurant waar we onze vakantie begonnen, Restaurant Bahia vlakbij ons appartement aan de het strand en de zee.
    De kat op de foto, is een kat die ons regelmatig kwam begroeten als we bijna bij ons appartement waren, hij liep dan mee tot aan onze deur.

• Trip end
    October 12, 2021