Noordkaap here we come

Vertrek

....en we zijn vertrokken
Eerste stop en "meet" team 38

.... na half uurtje al toe aan eerste pauze; we moeten nog even in komen 😉 nog 8450 km te gaan. Gecombineerd met een ontmoeting met team 38 - Koen en Jochem.
Op naar de volgende stop.
Eerste tankbeurt

Onderweg naar Hamburg

Lekker muziekje
Onze eerste overmachting

De eerste overnachting in Hamburg en wel een speciale om mee te beginnen. We verblijven in een Mongoolse yurt!
Deze overnachting is mede mogelijk gemaakt door Tim Spanjaard, Remko Robijn, Krijn deLeia mais
Eerste team verslagen

Pre Party BSC 2019

Pre Party met alle teams, nu gezellig met team 38 aan het voor genieten 😊
Avond in de yurt

Checked in!

We zijn ingecheckt; en startpakket ontvangen! Nu alvast een kijkje nemen in het roadbook, er staan ons wat mooie opdrachten te wachten.
Pole position, get set, START!

We zijn gestart!
Vanmorgen op de Fischmarkt aangekomen, ons roadbook in ontvangst genomen en alle auto’s bewonderd. Er zitten fantastische creaties tussen; meest opvallende auto’s; een cooleLeia mais
Denemarken! Verjaardagsversiering

We zijn in Denemarken - zelfs hier aan de grens verjaardagsversiering voor Myrna! Myrna van harte.
Ondertussen in Denemarken

Zelfs in Denemarken kom je Chris”tian” tegen ;)
The Bridge, oversteek Denemarken/Zweden

Oversteek Denemarken -> Zweden via de Bridge
Tweede overnachting in Göteborg

Onze tweede overnachting in Götenborg, deze overnachting is mede mogelijk gemaakt door Esther en Regis.
Als we maar geen zeebenen krijgen ;)
Onderweg naar Sveg

Vandaag is onze eindbestemming Sveg (Zweden) waar onze hottub al staat te wachten.
Tijdens onze reis het landschap zien veranderen van groen zonder sneeuw naar groen met sneeuw.
Onze overnachting in Sveg

Stoom afblazen in Sveg 🍾💪🏻
Wakker worden in Sveg

Na het wakker worden in Sveg zijn we nog een rondje wezen lopen in de omgeving.. oa nog even het meer op geweest.
Nu weer onderweg, next stop is Vilhelmina
Drone footage Sveg

Vandaag “ice road drift challenge” hierbij alvast een sneakpreview 😎
Ice track

Onderweg naar Noorwegen

Noorwegen

Noorwegen check, nu onderweg naar Bodø en dan later vanavond met de ferry naar Lofoten.
ViajanteVeel plezier heren!
ViajanteDankjewel Iman