FindPenguins
    • ☁️ 30 °C
    • 海抜: 19 m
    • コスタリカPital10°47’2” N  84°11’45” W
    Halsbandarassari
    RoodoorpapegaaiAmerikaanse slangenhalsvogelBlack Cheeked WoodpeckerDe begrafenisondernemer conventieNicaraguaanse grensHet restaurantKip met PataconesRoodkopgier

Boca Tapada: Mist, regen en vogels

5月20日, コスタリカ ⋅ ☁️ 30 °C

We slapen die nacht onrustig door alle geluiden die de jungle voortbrengt. Toch is het zeer bijzonder om op deze plek wakker te worden. Het is nevelig en mistig geweest vannacht, waardoor alles klam aanvoelt. Om 7 uur zitten we aan het ontbijt en zien vele soorten vogels van groot tot klein voorbijkomen. De lodge ligt prachtig in een stille en serene omgeving.

De rest van de ochtend regent het flink en blijven we in het restaurant zitten om naar de vogels te kijken. Aan het begin van de middag rijden we het laatste stukje weg tot de grens met Nicaragua, wat aan de overkant van de San Juan rivier ligt. Bij een klein restaurantje bestellen we wat te eten, het duurt heel erg lang voordat het komt, maar het smaakt prima. De zoon van de eigenaar oefent zijn Engels en vraagt van alles over Nederland. Op de rivier varen verrassend veel boten, ook uit Nicaragua.
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Linda de Cooker

旅行者Knap gefotografeerd, die kolibri. De rest ook natuurlijk, maar zo'n hummingbird is een moeilijk opject.

2025/05/27返信する翻訳する
    3いいね