In Kuala Lumpur ontmoette ik Glenn (UK), Carla (Sweden), Suffuan (Maleisië) en Shawn (USA). Samen zijn we naar de prachtige Pangkor Island gereisd. Om twee uur 's nachts hebben we in de warme zeeLeia mais
Ik verbleef samen met Simon, Charlie en Stevie (allen UK) in het Rainbow Hostel op het prachtige Langkawi eiland. Mijn initiële plan was om er twee nachten te blijven, maar ik ben er uiteindelijkLeia mais
Vanuit Maleisië ben ik naar Hanoi gevlogen. Hier heb ik een paar dagen doorgebracht waarin ik mijn motor gekocht heb en veel ontspannen heb. Daarnaast heb ik een walking tour door de stad gedaan.
In Sapa verbleef ik in een homestay. Samen met een paar andere toeristen uit Duitsland en Denemarken hebben we twee wandeltochten gemaakt door de rijstvelden. De eerste dag was het nogal mistig enLeia mais
Een dag later dan gepland zijn we aangekomen in Cat Ba. Het eiland is echt prachtig. Ik reis samen met twee jongens uit Australië en Groot Brittannië en een meisje uit Denemarken. Mijn motor hadLeia mais
Jel Ploeg
Woho bizar grote baäl's. Nog bijzonderder hoe ze die constructie's gewoon op vier schouders dragen. :P