• Sarria til Portomarin

October 3, 2023 in Spain ⋅ ⛅ 15 °C

I natt var den første natten jeg har blitt sjenert av snorking. En ung koreaner var en hel kakofoni av snorking og på et tidspunkt ble jeg veldig lei og sendt han et spark bak - et eller annet sted. Han ble helt stille, og en stund var jeg nervøs for at han hadde tatt skade. Ak nei, han fortsatte med sin kakofoni. For å unngå eventuelle kontroverser på morgenen, fant jeg det best å forlate åstedet tidlig – før vedkommende våknet.

Ut i morgenmørket, en kjølig og disig morgen, hvor disen etter hvert utviklet seg til yr. Etter 2,5 timers gange var det tid for frokost. Etter hvert dukket det opp kjente ansikter og det hele utviklet seg til en hyggelig morgenstund.

Veien videre til Portomaritime, dagens mål, gikk gjennom et variert kulturlandskap og noen mindre stusslige landsbyer, landsbyer i forfall, som bærer preg av fraflytting og urbanisering.
    Det er mange bakker i Galicia, spesielt syntes motbakkene å dominere. Det til tross, kroppen fungerer bra. Vel framme i Portomarin sjekke jeg inn på Albergue El Caminante, nok en sovesal - uten en snorker håper jeg.

Det ble lite av refleksjoner i dag, men de nærmeste dagen bør jeg forsøke å summere opp og kanskje komme til noen konklusjoner eller erkjennelser.