• Palas de Rei til Ribadiso da Carretera

5. lokakuuta 2023, Espanja ⋅ ⛅ 12 °C

Kvelden i går ble avsluttet med felles middag på Albergue di Marcello. Eieren profilerer seg som italiener og til middag ble det pasta og salat med rødvin. Det var ikke den mest fantasifulle menyen, men smakfullt var det - i godt selskap med nye ansikter.
    Klokken 06.45 var jeg på veien igjen, 28 km i klar høstluft til Ribadiso da Carretera og Albergue Milpes. I dag følte jeg meg sterk og klar til veien som lå foran meg. Etter ca. 8km var det klart for frokost, i hyggelig selskap med koreaneren som jeg har truffet tidligere.
    Veien videre gikk gjennom et blandet landskap, kulturlandskap, landsbyer og en større by (Melide). Etter 18km ble det en ny frokost, sammen med flere gamle kjent, det ble en kjærkommen og svært hyggelig pust i bakken.
    Resten av leden tok meg gjennom et hyggelig skogsterreng, skyggefullt og svalt i en ellers varm ettermiddag. Klokken to var jeg framme ved dagens mål; Albergue Milpels. Et hyggelig sted med et fotbad hvor en kan nyte en øl og svale føttene, og det gjorde jeg. Nå er det kun to dagsmarsjer tilbake, 23 km i morgen og 20 km på lørdag. Jeg tror det kommer til å bli emosjonelt når jeg kommer til Santiago de Compostela.
    Turen nærmer seg slutten og det er tid for en oppsummering, og i dag den viktigste;
    Jeg er veldig heldig som har verdens (min verden) beste barn, som er storsinnet, kjærlige og gode mennesker. Jeg er veldig stolt av dem.
    Lue lisää