• Guillena til Castilblanco de los Arroyos

February 20 in Spain ⋅ ☀️ 20 °C

Turen i dag gikk fra Guillena til Castilblanco de los Arryos, 18 km i blandet terreng, vesentlig i oppoverbakke, slakke, men de var lange så strevsomt ble det etter hvert. Ut av Guillena var som byer flest, industriområder med gange langs en hovedvei, med mye skrap og et par døde katter. Litt spesielt er de mange appelsin- og sitron trærne langs veien.
    Etter hvert ble det slutt på bilveien og det bar inn i et jordbruksområde, med oliventrær. Jorden (stien) holder mye leire og i regnvær vil det være svært grisete og strevsomt å gå. Nå er det slik at vår herre holder oss med godt vær om dagen og i dagene framover, kanskje i det beste laget. Ettermiddagen ble i det varmeste laget, rundt 25 grader, som er deilig, men i oppoverbakke er det et pes. Svett ble jeg og det til gangs.
    Jeg fant en og annen sten i skyggen, hvor jeg kunne ta meg en hvile og etter hvert som jeg nærmet meg Castilblanco ble det flere pauser. Bena er ikke helt restaurert etter gårsdagen. Det tar gjerne en ukes tid før kroppen venner seg til daglig gange.
    Jeg er innkvartert på Albergue la Posada de Escardiel. Har vasket kropp og klær og er klara for middag etter hvert. Lenge trodde jeg at jeg ville være alene på Albergueén, men sannelig dukke ikke Barabara opp. Hyggelig med selskap.