FindPenguins
    • 海抜: 193 m
    • スペインArroyo de la Albarrega38°55’13” N  6°21’11” W

Torremejia til Merida

2月28日, スペイン ⋅ ☁️ 16 °C

Dagens etappe fra Torremejia til Merida startet uten Oswald. Han har en betydelig hevelse i den ene anklene og bestemt seg for å ta taxi til Merida, se en doktor og vurdere situasjonen etter det. Barbara og jeg la ut på de 17 km til Merida, i hovedsak langs en riksvei. Det er ikke det mest spennende terrenget og ganske så hardt for bena. Etter 10 km førte leden oss inn på en sti gjennom et hyggeligere landskap - et jordbruksområde. Mindre støy fra trafikken ble erstattet av fuglesang og et par kaniner som spratt framfor oss og gjorde turen både hyggelig og oppbyggende. Barbara er også et meget hyggelig reisefølge - flott dame.
    Snart kunne vi se Merida i det fjerne og fra det fjerne til vi er fremme er det gjerne en times gange. Vi fikk etter hvert kontakt med Oswald og han kunne fortelle at ankelen var forstuet og legen anbefalte ham å hvile noen dager. Han vil ta buss et par tre etapper framover, hvile og møte oss igjen etter tre dager.
    Hotell til en fornuftig pris er vanskelig å finne i Merida i helgene og vi tre endte opp med å dele et rom på et greit hotell. Etter middag spilte vi musikk. Hver valgte en låt og etter hvert flere låter, mens vi delte en flaske med vin. Hyggelig å være gammel og føle seg ung.
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください