SdC til Negreira

I går var vi framme i Santiago de Compostela (SdC) og dermed et vår pilegrimsreise - Camino Portuguese kommet til sin ende. I dag starter vi på en ny pilegrimsferd, fra SdC til Finisterre og videreRead more
Fra Negeira til Santa Maria er det 22 km gjennom et kupert område - mange bakker i Galicia og på veien til Finisterre. Været var ikke det beste, for det meste regn. Ikke av det tyngste slaget, menRead more
Etter en hyggelig frokost på Albergue Casa Pepa, sammen med andre pilegrimer, bare det ut i regnet. På veie til Logoso, en kort dag med sine ca. 17 km. Den første delen av veien var en kopi avRead more
Etter en hyggelig frokost hos Albergue O. Logoso la vi i vei på den 28km lange veien til Finisterre. Været var kjølig, klart og frisk, en god start på en lang vandring. Leden gikk gjennom enRead more