Sem se odpravila do ene razgledne točke, ki naj bi bila ful popularna, in bila zelo presenečena, ko tam ni bilo žive duše! Reka se tu razširi in ustvari luštno malo jezerce/tolminček! Žal nisem imela sabo kopalk ali brisače, drugače bi tudi sama z veseljem zaplavala.
Na poti do naslednje razglednje točke se ustavim še v malem mestecu, ki ima ob cesti tržnico in različne male “restavracije”. Najdem nek buffet in sem prijetno presenečena nad odličnim tofujem in zelenjavico😋simple but deliciousss!Baca lagi
PengembaraJa! Dva dni, eno noč sem prespala tam blizu meje in se potem vceraj zvecer vrnila v Cao Bang… danes pocivam in grem jutri spet na eno tako krožno pot😄je super iztočnica tole mesto za izlete
PengembaraA to si šla na nek round trip?
PengembaraSuper je to kombinacija! Kako pa s poplavami? Ni videt zelo prizadeto 🙏
PengembaraJoj, kolk je lepo! Če ni bilo nobenega, bi šlo tut skinny deeping... A se temu tako reče 😜