• Đồi cỏ Cháy Vinh Quý

January 1 in Vietnam ⋅ ☀️ 22 °C

“Burning grass hill”
    P r e l e p o ! ! ! Resss, skos se najdejo novi kotički, ki ti vzamejo sapo. Sem probala naredit mental picture, seveda pa sem naredila še 50+ s telefonom😅. Vožnja po sončku, Vietnam tudi danes ni šparal z razgledi. Parkiramo pod hribom in po kratkem vzponu pridemo na prelepo razgledno točko. Mala pavza za vodo in pičimo še zadnjih par 100m, do najvišjega razgleda! Aaaah prelepoooo😍 ker je zdaj suha sezona so gorovja obarvana prelepe oranžne barve, poleti bi bili hribčki namreč zeleni. Je pa res nekaj posebnega, okoli in okoli klasične vietnamske apnenčaste skale/gore, ovite okoli vasičk in riževih polj. Pofotkamo se na tisoč različnih lokacijah, ena lepša od druge. Potem se spustimo nazaj do pol poti, kjer lahko prideš po makedamski peš poti do kafiča in homestaya! Mi si privoščimo kavico in se za par minut skrijemo pred sončkom☀️ resssss lep izlet, zdaj smo na pol poti. Čaka nas ovinkarjenje proti provinci Ban Gioc, kjer si želimo ogledati še en tempelj, pred sončnim zahodom.Read more