• Poslovilna od Cao Banga

January 3 in Vietnam ⋅ ☀️ 24 °C

Čas za rect adijo🥹
    Tole mesto mi je ful prirastlo k srcu. Je kraj, kamor sem se največkrat vrnila, iz kjer so se začele vse moje avanture. Kjer sem spoznala veliko lepih ljudi, s poudarkom na Lin in njeno ekipo. Za zadnji vecer sem vprašala Chuyena, če pozna kak dober spot za sončni zahod. Je rekel seveda in sva se odpeljala na vrh enega hribčka, kjer sva ob kavici in sadju ujela mistični zahod skozi meglo. Potem sva se na poti nazaj kupila sestavine za vecerjo, sem se ponudila da danes jaz kuham! Nakoncu sva skupaj pripravila res dobro večerjo, tofu na tri različne načine (en v paradižnikovi omako, en svež z vročim prelivom iz sojine omake in mlade čebule in pa en tofu crumble z gobicami), potem pa še mlad grah in sojine kalčke.
    Po vecerji me je peljal pa še na sprehod po večernem marketu v centru mesta, kjer sva si kupila matchy obeske za na ključe, žabice🐸!
    Naslednje jutro se spakiram in s Huong cakam na moj avtobus ob 12ih… ko želim poračunat za zadnjih 14 dni mi reče, da je vse on the house. Lin’s orders. Da Lin ne pusti da plačam za karkoli, ker sem bila zvesta stranka in najela motor za tako dolgo, drugim priporočila ta hostel in malo pomagala, ko nje ni bilo… mene čisto gane, ko sem bila bolna sem spila ziher 15+ čajev, potem sem preklopila na kavice in tudi dvakrat oprala perilo! Res cenim, vendar za zahvalo še vedno v kuverti Lin pustim ene 50€, in en šopek rožic🌻.
    S solznimi očmi se odpeljem stran od tega prelepega gorskega mesta, polnega srčnih posameznikov, ki so Vietnam naredili res toplo izkušnjo❤️.