• Izlet do Lagoon 3

January 12 in Laos ⋅ ☀️ 20 °C

Devv in jaz si zadava en kratek dopoldanski izlet do najbolj popularne lagune v Vang Viengu (vse skupaj jih je ene 6), številka 3. Do tja je 12km, motorček je treba vrniti do 14.30 in ker sva imela mirno jutro, bo treba zdaj malo pohiteti. Vožnja je prelepa, mimo polj in malih vasic, palme krasijo vijugasto cesto, lepe gore pa obdajajo dolino.
    Cesta je prvih par kilometrov polna lukenj, potem pa se kar uravna vse skupaj in je do destinacije zelo luštna mirna vožnja!
    Laguna je res prelepe modro-zelene vode, vendar se nihče ne kopa. Sklepava da je razlog za to dejstvo, da se je sonček skril za veliko goro in je v senci kar precej hladno. Voda je sicer zelo topla, sva pomočila prste in se prepričala! Če se nama nebi mudilo bi se ziher šla namočit!
    Tam spoznava simpatičnega Avstrijca Eliasa, skupaj prečkamo vprašljiv most in gremo pogledat neko manjšo jamo, ki naj bi bila za vogalom. Bi morali poslušat kitajske turiste, ki so nam prihajali nasproti in govorili, da ni nič za vidit. Res je samo luknja v tla, notri lahko sicer splezaš po lestvici ampak dlje pa ne moreš😅Nič hudega, ne more biti vsaka stvar osupljiva!
    Na poti nazaj ukradeva še par minut za hiter photoshoot, s palmicami v ozadju🌴.