• V Malezijooooo

March 10 in Malaysia ⋅ ☁️ 30 °C

Zadnji dan v Phnom Penhu, imam dopoldne za zabit nekje…
    Odločim se it prečekirat en lokalni market, ki se imenuje Russian market (bog ve zakaj), kar se izkaže za mal bolj neprijetno stiskanje po ozkih hodnikih z mojim ruzakom😅.
    Odločim se usest na eno klopco in umiru pojest zajtrk (lokalne pin noodles) in en avokado-passionfruit smuti!
    Potem grem za zadnjo uro v en kafič na klimo in en dober kofe, da bom zdržala današnjo pot.
    Do letališča kar traja ker je ful guzva, ko pridem tja pa lih odprejo baggage drop. Gospa na pultu vpraša, kam grem po Maleziji, povem, da še ne vem.
    Me seznani z dejstvom, da brez nekega potrdila o transferju iz države ne moram naprej, tako da hitro online kupim avtobus o karto v Singapur za tri evre😅.
    Hvalabogu noben kasneje tega ne preverja:)
    Let mine hitro, v Kuala Lumpur prispemo ob šestih, tu so še eno uro naprej.
    Zrihtam si sim kartico kar na letališču ker najdem eno malo štacuno ki ima zelo ugodne eSim kartice!
    Potem pa na avtobus za dobro uro do glavne postaje, KL sentral.
    Tam me že čaka Sam, en kolega iz Laosa, ki mi je ponudil, da ostanem z njim par dni.
    Greva na hitro večerjo v kantino v šoping centru, ki je na glavni postaji, potem pa s taksijem do njegovega stanovanjca:)
    Luštno bit nazaj v Maleziji🇲🇾🥰!