• Pea Farm 🌱

April 26 in Indonesia ⋅ ☀️ 26 °C

Nova prečudovita lokacija sredi narave.🥰
    Tole mi je priporočil Benny, en fant iz Nemčije, ki sem ga spoznala v svojih prvih tednih potovanja skozi Vietnam.
    Je rekel, če prideš do Sumatre, nujno prečekirat the Pea Farm Stay.
    In sva res šla, jaz sem cel Toba izlet organizirala okoli tega. Da sem želela pridit tja gor⛰️…
    Sva se z motorčki odpeljala do parkinga, potem pa je približno kilometer (kar ornk strme) poti do kmetije, ki te čaka na vrhu.
    Srečava se s prelepim razgledom na jezero Toba in vse hribčke, ki ga objemajo.
    Okoli sama tiha narava… travniki, drevesa, grmički…😌🌻
    The perfect spot.
    Zrihtava si kofetke in se usedeva na lesena tla in viseče mreže in se tam zavlečeva za večino dneva. Lastnik je izredno prijazen gospod, ki nama zrihta še kosilo, potem pa naju kar sama pusti gor, pravi da ima neke opravke in da sva dobrodošla, da ostaneva kolikor dolgo želiva!
    Celo izkušnjo polepša še en prikupen mlad tigrast kuža, ki je z nama celi čas… Jaz se mu na eni točki pridružim na travniku in se zleknem ob njem… razgled na jezero, nad mano jasno nebo, ob meni kosmatinec na hrbtu z mahajočim repkom🥹.
    Okrog šestih se le spraviva nazaj, prihajajo namreč tmni oblaki… Elias ima neke težave z motorjem, tako da se nazaj do mesta odpeljeva z mojim in potem pustiva rental shopu, da rešuje naprej🫡.
    Beautiful beautiful day. ☀️🌱