Cao Bang Loop, letsgoooo

Evo, tretjič na tale loop!
Tim, ki sem ga spoznala v Indoneziji, se mi z dvema simapatičnima puncama pridruzi v Cao Bangu!
Skupaj naredimo plan in se v četrtek zjutraj podamo na pot😇🤟.Baca lagi
Evo, tretjič na tale loop!
Skupaj naredimo plan in se v četrtek zjutraj podamo na pot😇🤟.Baca lagi
Dopoldne, po zajtrku s Trungom, se nas zbere cela ekipca za izlet na Mau Son Mountain!
Jaz sem tam bila decembra s fantoma in bilo je izredno lepo, vendar tudi iiiiizrredno mrzlo. Pač zima… tokratBaca lagi
Izleteeek🤟
Quan, njegova mlajsa sestrica Nianh & me.
Gremo na par-dnevni (še sami ne vemo zares za kok casa) izlet proti jugo-zhodu.
Prva destinacija je Lang Son, mesto, kjer sem se samaBaca lagi
Zadnji stop mojega doživetja… tam, kjer so se avanture začele🤟.
Zjutraj se odpravim na spot v centru mesta, kjer me pobere kombi. Sem prva in se razkomotim na zadnjih sedežih. Na moje ogromnoBaca lagi
Mi je dal pingvinček notification “Vietnam, welcome back! Your last time here was 145 days ago” 🤭
Crazzzyyyy
Vse je isto! Samo da je tokrat še bolj vroče🥵 Vietnamska poletja se ne hecajo,Baca lagi
Luksuz potovanja✈️
Iz Surabaye do Kuala Lumpurja 3 ure, let na tok prazen, da me je gospa na check-inu vprašala kater sedež želim. Window seat, always!
In celo celo vrsto imamBaca lagi
Hitri vlak do Surabaye…
Težek adijo od mojih v Losmanos Hostu🥹 Rey me je presenetil s poslovilnim darilcem, barvitim trakom za očala, ki je kot neka vrvica, iz katere ti očala visijo izzaBaca lagi
Top! Ste res odštekana grupca 👌
Je videt kot šopek 😊