• Dag 1 : aankomst

4 September, Amerika Serikat ⋅ 🌙 23 °C

Voor het eerst met Iceland Air gevlogen, wat een weer wat anders was! Globaal gezien top: alles vlot gegaan, nergens echt wachten, vriendelijke medewerkers, ... Het was alleen een beetje raar dat je je eten moest bijbetalen en dan is 21 euro ineens voor "chicken or pasta" veel.. maar dat hebben we opgelost door zelf wrapjes en pistolets mee te maken et voila, we zijn zonder hongersnood aangekomen!

De luchthaven hier was heel rustig dus ook hier geen klagen. Het tapijt maakte zeer duidelijk dat we in het juiste land waren! Het werd pas spannend toen we de auto gingen ophalen. Na ook daar weer vriendelijk te zijn geholpen, waren we op 1 punt na in orde: het inlezen van de kredietkaart (voor de waarborg want ik had de auto al betaald). Helaas bleek toen dat ze een debit mastercard/visa niet aanvaarden! En er was ook geen andere weg.. We konden het eens proberen bij Dollar, ook hier vlot verder geholpen en daar stond zelfs al een kaartje op de toog dat ze debet aanvaarden mits vlucht info echt dus fieuw, dachten we. Toen het ook daar puntje bij paaltje kwam aanvaarden ze dat alleen voor Amerikanen.. maar we konden nog eens bij Avis proberen. Daar zo slim geweest om dit als eerste te vragen en daar ging het gelukkig echt! We zijn een beetje duurder af, maar dat kan me op zoon moment toch niet schelen 🤓

Ondertussen zijn we met de auto al in de Target en ons huisje geraakt en liggen we uitgeteld in bed! Morgen al door naar de eerste stop want veel te weinig tijd hier!
    Baca selengkapnya