Sidste aften hos Karley
27. Dezember 2017 in Australien ⋅ ☀️ 21 °C
Tilbage hos Karley efter en lang dag. Der skulle pakkes, spises og siges farvel. Lilly og hendes franskmand kom til aftensmad sammen med Karley, Ben og os. Det var pizza, som man selv designede, tilWeiterlesen
Farvel Denmark
28. Dezember 2017 in Australien ⋅ ☁️ 18 °C
Så kørte vi fra Karley.
Sidste aften i Australien
28. Dezember 2017 in Australien ⋅ 🌙 19 °C
Vi havde holdt god fart og kun et kort stop og fandt Country comfort hotel ved 12 tiden. Lejligheden var ikke helt klar endnu så vi fandt en IGA og handlede mad til frokost, aften og morgen. TilbageWeiterlesen
Farvel Perth
29. Dezember 2017 in Australien ⋅ ☀️ 25 °C
Stod tidligt op og tjekkede ud. Så kørte vi til Dôme cafe på Belmont. Mødtes med Jason og hans tre piger. Spiste og snakkede i næsten to timer. Superhyggeligt.
Kørte til en legeplads og blevWeiterlesen
Øv - vi når ikke flyet.
30. Dezember 2017 in Australien ⋅ ⛅ 19 °C
Flyet fra Perth er forsinket og vi lander i Melbourne kl 0:13
Henter bagage og får anvist hotel osv.
Står en time i hotel foyer, da en bekræftelse mangler. Går i seng 02:03 og skal op kl 06:15 daWeiterlesen
Christchurch
31. Dezember 2017 in Neuseeland ⋅ ☀️ 22 °C
Vi er nu igang med campervan ferie. Det er noget man lige skal vænne sig til. Tænker det bliver skønt, når man begynder at forstå at man har alt muligt lige ved hånden.
Vi fandt en legeplads iWeiterlesen
Lucky van rentals
31. Dezember 2017 in Neuseeland ⋅ ☀️ 22 °C
Vi fik bilen og gjorde den klar
Kørte til campingplads og sov første nat i bilen.
En forberedelsesdag.
1. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ⛅ 17 °C
Vi brugte dagen til at få styr på mad og helt at få indrettet bilen. Nu er vi ved at være klar. Så kører vi tidligt i morgen afsted mod bjergene. Vi har ikke bestilt plads eller noget. vi serWeiterlesen
2. Januar
2. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ 🌙 19 °C
Vi forlod Christchurch tidligt og kørte afsted mod bjergene. Vi stoppede et par steder og endte ved Lake Poaka. Et gratis sted, men uha hvor var det skønt. En lokal pige anbefalede stedet. To småWeiterlesen
Queenstown - here we come
3. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 24 °C
Sov lidt længere end planlagt. Kørte igennem flere bjergpas og så mange får. Stoppede i Cromwell og fortsatte mod Queenstown. På vejen stoppede vi og købte frugt direkte fra en plantage. EfterWeiterlesen
Luge ride and skylift
4. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 20 °C
Vi mødte Mary og Steven, som er nogle af Birgits venner fra gamle dage. Vi besøgte dem i deres hus på Gorge road, hvor de har fantatisk udsigt. Dernæst kørte vi til Queenstown og prøvede skyliftWeiterlesen
Afsted til Haast
5. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 28 °C
Vi sov på en parkeringsplads eller et freedomcamper sted.
Sov længe og kørte afsted i stille tempo og med flere stop på vej gennem bjergene. Så vandfald og endte til sidst i Haast. En lilleWeiterlesen
Franz joseph
6. Januar 2018 in Neuseeland
Kørte roligt afsted mod nord. Stoppede et par steder, tog billeder, spiste is og drak kaffe. Kom frem til Fox Glacier og kørte videre til Franz Joseph.
Gik i timer for at nå frem til Franz JosefWeiterlesen
Greymouth
7. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 20 °C
Næste etape mod nord bragte os forbi Hokitika - en gammel guldmineby. Mange skibe gik på grund i starten for at bringe forsyninger til arbejderne. Havet kom helt op til byen og det Tasmanske havWeiterlesen
Karamea
9. Januar 2018 in Neuseeland
Vi kørte den lange spektakulære udsigtstur til det isolerede Karamea, som er en del af Kahurangi National Park. Her kan man gå mange ture, men da det var dårlig vejr, blev det ikke til så megetWeiterlesen
Pancake rocks
10. Januar 2018 in Neuseeland
Kørte fra karamea tidligt og tog os god tid. Det regnede og da vi kørte gennem bjergene kørte vi i skyer. Vi stoppede i Westport, hvor vi handlede og så fortsatte vi mod Punakaiki, hvor vi såWeiterlesen
På vej til Kairateriteri
11. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 19 °C
En dag med regnvejr. Stoppede i Westport og handlede i New World. Kørte gennem biller territoriet og så en 110 m hængebro.
Kørte ad snoede veje hen til en dyr campingplads i KairateriteriWeiterlesen
Nelson
12. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 20 °C
Hvad laver man en regnvejrsdag - man finder et trampolinland, Flip out i Nelson. Her mødtes vi med Lisa og hendes mand plus børn. Drengene havde en fest. Om aftenen mødtes vi med Pam iWeiterlesen
Bethany
13. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 16 °C
Det storregnede hele natten og formiddagen. Vi sad i fællesrummet og legede med LEGO.
Tog en tur ned til stranden og bestilte en tur til næste dag. Spiste fish and Chips
Kørte tilbage tilWeiterlesen
Abel tasman
14. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 23 °C
Vi stod tidligt op og skyndte os over til stranden. Vi havde booket en sejltur fra 09:20. Vi skulle følge Abel Tasman Parken op langs kysten. Det var endelig skønt vejr og solen skinnende. Vi skulleWeiterlesen
Picton
15. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 21 °C
Weta
16. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ⛅ 25 °C
Vi tog færgen og sejlede gennem smukke stræder og skøn natur. Delfiner guidede os ind i Wellington havn. Drengene hyggede sig med LEGO og tv på færgen. Vi kørte direkte op til Weta Cave og såWeiterlesen
Te papa
17. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 21 °C
Whanganui
18. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 21 °C
Vi kom til byen gennem Bulls, hvor der var to ulykker indenfor 1 km.
Lige over broen var et harmonika sammenstød og længere oppe havde en lastbil kørt lige ind i siden på en privatbil.
Så gikWeiterlesen
Waimarie
19. Januar 2018 in Neuseeland ⋅ ☀️ 25 °C
En sejltur på floden med en gammel floddamper. Den eneste i NZ der stadig operere med kul. Vi sejlede en time op ad strømmen. En gren sad fast i roret og vi endte med en sand oplevelse af deWeiterlesen