Ankunft und erste Nacht in Santo Domingo
9–10 mag, Repubblica Dominicana ⋅ ☀️ 30 °C
Hüt hämr endlich langersehnti Reis id Demrep dörfe ahträttä..
Nachdem mr de Arco bi de Jasmin und em Römi händ abgeh, isch eus zoe cho go holä zum an Flughafe fahre..
13.20 Abflug.. 17.00Leggi altro
Erster Tag Mietwagen Rundreise
10–12 mag, Repubblica Dominicana ⋅ 🌬 30 °C
Also hüt simer recht früäh wach gsi, ich leti bin sit am 4i wach gsi. Jetlag sei dank.. am 7ni simr de gmüätlich ufgstande und hend eus parat gmacht fürs früähstück, wo erst am 7.30 readyLeggi altro
Ortserkundung Lago Enriquillo
11 maggio, Repubblica Dominicana ⋅ ⛅ 31 °C
Also nach dem mr ja so früäh wach gsi sind hämr sehnsüchtig gwartet bises zmörgä git, mir sind zwüschetitlich au mal usem Zimmer und händ mit em cousin (14ni) vo de Besitzerin bekanntschaftLeggi altro
Weiterfahrt nach cueva de las aguilla
12 maggio, Repubblica Dominicana ⋅ ☀️ 29 °C
Sodeli, hüt simer wieder bi ziite wach gsi. Nachdem mr erst mal uf öper händ müässä warte für euses zmörgä hämr ufbrochä zum nächste Standort.
Knapp 4h fahre hämr vor eus. Aber mir händLeggi altro
Chill Tag auf Bahia de les Aguilles
13 maggio, Repubblica Dominicana ⋅ 🌬 30 °C
Hüt hemmers relativ chillig gno..
sind zwar am 5ii am morge scho wach gsi da mer zwei Platzrege kah hend und im Zelt kört mer das natürli mega und Zack hemmer tiefig müese use renne da mer noLeggi altro
Weiter/zurück nach enriquillo
14 maggio, Repubblica Dominicana ⋅ ☀️ 28 °C
Hüt hemmer weniger gmacht als gester..
Am 6ii sind natürli scho beidi wach gsi🤣
Hend sletscht mal die wundervolli ussicht vo eusem Zelt gnosse.. am 8ti simmer go zmörgele.. nachem zmörgele caLeggi altro
Moskito plage
15 maggio, Repubblica Dominicana ⋅ ☀️ 29 °C
Uff, wo ahfange verzelle, scho d’nacht het viel uf sich😅
Mir hend e sche** nacht verbracht.. mit grüsch vo de nachbare🙄🙈, de wind, s‘meer, musik und natürli eusi lieblings kollege woLeggi altro
Anreise Barrera
16–17 mag, Repubblica Dominicana ⋅ ⛅ 30 °C
Ja also gester isch de Tag ned so speziell gsi, weshalb mir kein Bitrag gmacht händ.
Mir sind zu eusere nöchsti Unterkunft in der nöchi vo Azua. Isch es egoldodge wo vielversprechend tönd hät.Leggi altro
Fahrt Richtung Palmar de Ocoa
17–18 mag, Repubblica Dominicana ⋅ ⛅ 30 °C
Die nacht isch au nöd toll gsi🙈 die muckene wend glaub das mer muckene werdet..🦟 mir hend recht schlecht gschlafe.. leti het sich ide nacht wele chalt abdusche will ihre de ganz körper bisseLeggi altro
Zweitletzter stopp in Bayahibe
18–19 mag, Repubblica Dominicana ⋅ ⛅ 32 °C
So hüt nach em zmorgä hämr eus uf eusi lange Rückreis richtig Punta Cana gmacht. Aber mir werde no ei Nacht ah de anschienend schönste Küste vo de Domrep übernachte.. Bayahibe..
Ersti Halt ufLeggi altro
Ankunft im All Inkl. HOTEL
19–22 mag, Repubblica Dominicana ⋅ ☁️ 29 °C
So hüt hämrs ned wiit gha.. nur ei stund bis zu eusem verdiente all inkl. Hotel wo mr no eusi letschte Täg so richtig nüd mached 🥰
Ha ja drum bereits mal vorgwarnt, dass mr nüm so viel zumLeggi altro
Die letzten drei Tage und Abreise
22 maggio, Repubblica Dominicana ⋅ ☁️ 27 °C
Die letschte drüü täg hämr die typische all inkl. Ferie gmacht, chillt, viel und vorallem au guet gässä, baded im Pool. Well im meer isch es unmöglich gsi. Swätter hät die ganze algä anLeggi altro