FindPenguins
    • 海抜: 660 m
    • インドネシアBanjar Jatiluwih Kangin8°22’14” S  115°7’53” E

Reis naar Lovina

2024年7月14日, インドネシア ⋅ ⛅ 23 °C

Een 'footprint' over onze reis dwars door Bali richting ons derde verblijf - Lovina in het noorden. We stoppen bij een prachtig, UNESCO beschermd, gebied in de bergen vol met rijstvelden. Hier kijk je kilometers ver over dalen en zie je de beroemde kokosnoot shell vulkaan die nu dienst doet als heilige grond voor de Balinezen.

We stoppen later in de middag bij een tempel aan een meer. Niet te verwarren met een watertempel! Het leuke aan dat deze prachtige plek is dat het ook een bekend uitstapje voor balinese families is. Hier vinden we dan ook de enige echte speeltuin van onze hele vakantie. Dahlia en Vasco genieten uiteraard. We lunchen hier samen met Muli, die ook graag op de foto wil met ons om in zijn dorp te laten zien. Veel van zijn dorpsgenoten zien nauwelijks witte mensen en vinden dat interessant.

Na de lunch rijden we rustig met heel veel bochten door naar Lovina. Aan het einde van de middag komen we daar redelijk gaar aan. Op de kaart lijkt het prima te doen, maar Bali is toch zo bergachtig dat het een lange reis is!
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Freya Van Iersel

旅行者Is het drinken leker 🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀

Tara van Iersel

旅行者Wat je zegt ben je zelf 🙉🐷🐯

Janneke Zijderveld

旅行者Mooie foto’s ! Wat zijn het voor tempels?

1いいね

旅行を表示する