FindPenguins
    • Следите за нами
  • Регистрация
Показать на карте
  • Leen BervoetsFemke BrinckmanUt på tur, aldri sur
    12De mannetjes herken je aan de hoornknobbels die ze van bij de geboorte hebbenJa ja, we hebben toch al eens een halve dag zon gehad!Door alle regen verdwijnt de sneeuw eindelijkEen Femke-creatie in de natuur

Nieuw leven op Øverstua gård

10 мая 2022 г., Норвегия ⋅ 🌧 6 °C

De lammerperiode is aangebroken. Momenteel staat de teller op zeventien lammetjes uit negen schapen. Nog 27 potentiële schapenmoeders te gaan. Beurtelings staan we om 2u 's nachts op om de schapen te checken. Als ze bevallen hebben ze soms hulp nodig, maar ze moeten vooral een paar dagen apart van de rest staan tot we zeker zijn dat de lammetjes geaccepteerd worden door de mama en sterk genoeg zijn om tegen de kopstoten van andere moeders te kunnen. We vullen onze dagen dus met hekken en poortjes maken, met wisselend succes schapen verplaatsen, iedereen genoeg eten geven en heel veel naar schapenkonten kijken.

Hier een overload aan lammetjesfoto's (ze zijn zooooo schattig) en nog wat kiekjes van ons leven op Øverstua gården.

Посмотреть перевод
    Elke Elsen

ПутешественникOmg zo schattig 😍😍

Lobke Brinckman

ПутешественникDrukke periode!

Esther Beeckaert

ПутешественникDe mannetjes herken je aan de hoornknobbels die ze van bij de geboorte hebbenZo schattig! Wat een mooie lammetjes

Еще 6 комментариев
    10 лайков