FindPenguins
  • Inscrivez-vous
Afficher sur la carte
  • Leen BervoetsFemke BrinckmanUt på tur, aldri sur
    • Afficher le voyage
    • Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
    • Jour 71
    • samedi 28 mai 2022 à 15:00
    • 🌧 5 °C
    • Altitude: 108 m
    • NorvègeCissaldat69°23’31” N  21°45’0” E
    1Boterhammetjes met kaas (nee geen brunost)Sarafossen1Wie ziet de eland?1stijlvol op het pad blijvenDe open hut, onbereikbaar aan de andere kant van ReisaelvaDan maar slapen op het terras van de gesloten hut aan onze kant1

Lynxen zoeken in Reisa

28 mai 2022, Norvège ⋅ 🌧 5 °C

Reisa nasjonalpark is de regio in Noorwegen met de grootste populatie aan lynxen. Wellie daarheen natuurlijk! Het natuurgebied wordt gedomineerd door de rivier Reisa. Die was door het vele smeltwater abnormaal ver uit haar oevers getreden. Op onze tocht was het dan ook meer zoeken naar ons pad onder al het water dan zoeken naar de bewuste lynxen. Deze laatste lieten zich uiteraard niet zien. Wel hebben we onze lijst kunnen uitbreiden met enkele mooie waarnemingen zoals velduil, drieteenspecht en pestvogel.

We zijn niet zo diep in Reisa kunnen doordringen als we wilden, maar we hebben ons wel volledig geassimileerd met het Noorse friluftsliv en zijn nu ook grote liefhebbers van kampvuren en blokhutjes. Nu enkel nog pølser kopen om te braden.
    En savoir plus

Voir la traduction
    Elke Elsen

VoyageurHahaaaa zalig 😂 al die blote billen. Ik snap niet hoe de lynxen daar niet op afkwamen!

Hilde Slosse

VoyageurBoterhammetjes met kaas (nee geen brunost)😜

Hilde Slosse

VoyageurWie ziet de eland?Ekke