FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Leen BervoetsFemke BrinckmanUt på tur, aldri sur
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 98
    • Friday, June 24, 2022 at 11:00 PM
    • ⛅ 13 °C
    • Altitude: 14 m
    • NorwayZefyrhaugen67°16’47” N  14°24’10” E
    1Fantastische openingsurenZomerbar wacht op goed weer1De nachtclub van Bodø, gesloten op vrijdagavondGelukkig waren we 10min voor sluitingstijd in de kerk2Ah ja, het is (bijna) mijn verjaardagDe boekenhandelaar beweerde dat er structuur in zitFemke wordt ingemaakt met cleverJoehoew! 13de-eeuwse fake!

Op zoek naar het Noorse nachtleven

June 24, 2022 in Norway ⋅ ⛅ 13 °C

Bodø, de grootste stad van Nordland. Hier gingen we na een woelige oversteek met de veer vanuit Moskenes op zoek naar het nachtleven. We wisten het stiekem al, maar kunnen er nu niet meer om heen: op dat vlak zijn Noren een beetje saai. Ze weten veel van het friluftsliv, maar gezellige cafeetjes zijn niet aan hen besteed.

Voor de steden moet je niet naar Noorwegen komen. De structuur is voornamelijk gericht op efficiëntie en niet op gezelligheid. We vonden wel een tweedehands boekenwinkel tussen de shopping centra, een goed restaurant, een leuk plekje aan de kaai en een 13de-eeuws kerkje (dat 19de-eeuwse fake bleek te zijn).

See translation
    Elke Elsen

Traveler😂 heerlijk!

Joka Voet

TravelerAh ja, het is (bijna) mijn verjaardagProficiat ! Nog 2 dagen

Hilde Slosse

TravelerDe nachtclub van Bodø, gesloten op vrijdagavondwaw, wel leuke nieuwe meisjes 😅

2 more comments
    4 likes