FindPenguins
    • Sonntag, 28. August 2022 um 12:00
    • ☀️ 14 °C
    • Höhe über NN: 489 m
    • NorwegenPreikestolen58°59’11” N  6°11’20” E
    1Preikestolen basecampTegen de stroom in naar bovenOpnieuw room with a view1Met zelfontspanner deze keer. Lopen!!Neerkijken op PreikestolenDe volgende ochtend, honderden toeristen in de mist 😅

Een laatste hoogtepunt

28. August 2022 in Norwegen ⋅ ☀️ 14 °C

Jep, wij zijn geschift. We reden voor de laatste dagen nog eventjes helemaal naar de westkust 😵‍💫De Lysefjord en bijhorende Preikestolen hadden we voor ons Oslo-avontuur nog niet gedaan en stond wel echt nog op ons lijstje. Het waren prachtige dagen. De toeristenstroom omzeilden we min of meer door een langere weg te nemen en te overnachten met de tent. Hierdoor waren we 's avonds op een ander koppel na helemaal alleen op het indrukwekkende fenomeen. Preikestolen is een uitstekende rots die meer dan 600m boven de fjord uittorent. Even over de rand piepen is genoeg om duizelingwekkende kriebels te krijgen. Een perfect staaltje "echt" Noorwegen om meer dan 5 maanden mee af te sluiten. Alleen de typerende regen ontbrak!Weiterlesen

Übersetzung anzeigen
    Roel Vermeyen

ReisenderKjeragbolten is zeker ook de moeite!

30.08.22Antworten
    Hilde Slosse

Reisender😅🤩De zelfontspanner moest deze keer lang wachten om zich te ontspannen !

30.08.22Antworten
    Pascale Marie De Muynck