FindPenguins
  • Kaydol
Haritada göster
  • HendrieckjeFietsvakantie 11-stedentochtGezgin
    • Geziyi göster
    • Yapılacaklar listesine ekleYapılacaklar listesinden çıkar
    • Paylaş
    • Gün 7
    • 12 Ağustos 2025 Salı 17:21
    • ⛅ 29 °C
    • Yükseklik: 3 m
    • HollandaRinsumageast53°17’52” N  5°56’49” E

Logeeradres 7 (Rinsumageest/Rinsumageast

12 Ağustos, Hollanda ⋅ ⛅ 29 °C

Ik ben iets te vroeg in Rinsumageest, dus ik fiets eerst een rondje door het dorp. Het is niet heel groot.
    Ik slaap hier omdat er in Dokkum niets meer vrij was. Het is weer een paar km van de route, maar morgen is een korte route, dus dan maakt het niet uit.
    Als ik op mijn slaapadres arriveer, word ik heel hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Ze laat mij mijn slaapplek zien en dan ben ik meteen helemaal blij. 😃
    Een prachtig appartement voor mij alleen met alles erop en eraan een ook nog hartstikke koel. Ik pak mijn spullen van de fiets, zet de fiets aan de lader en plof eerst op de bank met een glas drinken. Poeh, het was erg warm onderweg.
    Okumaya devam et

Çeviriyi gör

Morgen wordt het nog warmer, maar rustig aan, dat is je laatste dag? [Gerry]

Hendrieckje

GezginJa, en het is de kortste afstand, dus ik hoop dat het meevalt. Morgenmiddag mag ik op Rowan passen, daar zou ik sowieso om 15.00 uur zijn. Misschien op de fiets vanaf station Buitenpost, maar het kan ook zijn dat ik uitstap op station Zuidhorn en dan met de auto naar Gerkesklooster kom.

12.08.2025YanıtlaÇevirmek

Pa leest je reisverslag ook, hij was hier net en zei ze is nu in Dokkum. [Gerry]

Hendrieckje

GezginOh, wat leuk dat het nu wel lukt!

Başka 2 yorum
    0 beğeni