WE ZIJN VERTROKKEN!
July 27 in the Netherlands ⋅ ☁️ 22 °C
Het duurde even voordat we alles en iedereen ingeladen hadden maar we zijn vertrokken!!!
MULHOUSE 🌞
July 27 in France ⋅ ☀️ 28 °C
Na een flinke rit met een paar tussenstops en een goed gevulde snackbox kwamen we aan in ons jungle appartment. Hartstikke leuk en best ruim alleen wel bloooody hot. GEEN AIRCO helaas. Beetje jammerRead more
TENUTA TOVAGLIERI
Jul 28–29 in Italy ⋅ ☀️ 31 °C
Na een lange rit vandaag kwamen we aan bij onze Agriturismo voor de nacht! 🥰 We passeerden de Gotthard pas aangezien bij de tunnel een wachtrij stond van 44 min! En daar hadden we natuurlijk geenRead more
OP NAAR GENUA!
July 29 in Italy ⋅ ☀️ 33 °C
En we zijn weer onderweg! 🥰 We doorkruisten weer alle smalle steegjes en straatjes waar we net door pasten in het dorpje waar we verbleven haha! Sil ligt alweer lekker te slapen en Tess kijkt nogRead more
GENUA & BOGLIASCO
Jul 29–Aug 2 in Italy ⋅ ☀️ 31 °C
Na vandaag een wat kortere rit kwamen we aan in Genua - Nervi waar ons appartement ligt. Omdat we pas om 16u in ons appartement konden hebben we lekker eerst wat spaghetti gegeten bij een restaurantRead more
AQUARIUM GENUA
July 30 in Italy ⋅ ☀️ 29 °C
Aangezien het weer een van de warmste dagen is vandaag besloten we naar het aquarium te gaan in Genua. Sil heeft zn ogen uit gekeken een pracht om te zien! Ook bezochten we nog ff het Vascello NeptuneRead more
AQUARIO DI GENOVA
July 30 in Italy ⋅ ☀️ 31 °C
Nog een té schattig filmpje om niet te delen van deze twee samen in het aquarium! 😍
Genua
July 31 in Italy ⋅ ☀️ 31 °C
Na een erg gezellig etentje gister avond waar ons Tess weer een bui kreeg omdat ze spaghetti met rode saus wilde en spaghetti met groene saus kreeg hebben we uiteindelijk heerlijk gegeten, Nic eenRead more
ETEN & WANDELEN
August 1 in Italy ⋅ ☀️ 30 °C
Gisteravond gingen we nog ff snel voor wat te eten en aangezien ze niet laat eten dachten we als iets om 18u open is dan kunnen we beter meteen om 18u daar zijn haha! Nou wij dat gedaan maar de keukenRead more
ON THE ROAD AGAIN
August 2 in Italy ⋅ ☀️ 36 °C
Na gister avond lekkere pizza's te hebben besteld (die overigens erg lang op zich lieten wachten) lieten we vanmorgen ons mooie appartement in Nervi achter ons om weer een beetje richting Méél teRead more
FLAVON 😍
August 2 in Italy ⋅ ☁️ 29 °C
Vandaag na een tripje van ongeveer 4 uur kwamen we aan bij onze nieuwe locatie voor een nachtje! Ditmaal in Flavon bij Antica Residenza de Poda! Ze had onze kamer geupgrade naar een appartement wantRead more
BYE ITALIË, HELLO AUSTRIA!
August 3 in Italy ⋅ ☀️ 35 °C
We zijn weer vertrokken uit Flavon na een lekker Italiaans ontbijt met een lekker omeletje, croissant gevuld met jam en wel 6 verschillende taartjes 🤣. Die hebben we maar niet allemaal geproefdRead more
OBERAMMERGAU
August 3 in Germany ⋅ ☀️ 31 °C
Vandaag hebben we Italië verlaten, Oostenrijk doorkruist en zijn we inmiddels net over de grens in Duitsland! We wilden eigenlijk nog naar de Partnachklamm maar het was zo druk en heet dat we datRead more
HOCKENHEIM & NAAR HUIS!
August 5 in Germany ⋅ ⛅ 27 °C
Gisteren aangekomen in Hockenheim, super heet jeeeeeetje! Wat waren we blij dat we er waren. De kamer had helaas geen airco dus smelten allemaal weg in die kamer, en Sil was om 4.30 wakker dus hup omRead more

TravelerKadootje al uitgepakt, zie ik