Dagje Perth en vliegen

In de ochtend uitgeslapen en de auto schoongemaakt en ingeleverd. Doug haalt ons op om de finale AFL te kijken. Daarna nog even liggen in t hotel en naar het vliegveld.
Na een nacht van regen en onweer rijden we (met natte daktent) het laatste stuk terug naar Perth waar we een hotel hebben geboekt. We halen de auto leeg en pakken onze spullen weer netjes in. Dan naarRead more
Na een lange dag rijden van 1000 km, komen we aan bij een schapenfarm. Op de weg ernaartoe staan we oog in oog met een kangaroo. Hij staat zo stil dat ik eerst dacht dat het een beeld was, tot z’nRead more
Vanuit Broome door de regen naar Eighty Mile Beach, waar de wind ging liggen en de regen stopte. Nog nooit zo’n mooie sunset gezien (en sterrenhemel erna).
Vandaag helemaal naar boven gereden Dampier Peninsula op. Nog een pearl farm, deze keer voor lunch. Prachtig kerkje met een overvloed aan parelmoer op de terugweg en daarna voor t laatst deze vakantieRead more
Na een gezellige avond vroeg op om met de sleepboot mee te gaan. Schip keurig aan de kade. Marc weet nog hoe zo’n sleepboot werkt. Daarna ontbijten en zoef zoef naar Broome. Fijn hotel en prachtigeRead more
Na een lange rij dag aangekomen in Port Hedland. We verblijven in huis van Trevor en eten ‘s avonds in restaurant aan het water.
Cape Range lighthouse. Walvis spotten en natuurlijk cockatoos.