Op weg richting kroatie

In de bus op weg naar Kroatië, we zijn nu in Duitsland.
2e Pi(t)sstop

Leuke bloemen
1e overnachting

De eerste overnachting van onze reis .
Oostenrijk

Net de grens over gegaan naar Oostenrijk. Mooie omgeving vooral bergen 🤣🤣 maar ook nog sneeuw op de toppen
Lunch Oostenrijk

Burger King menu
Dag oostenrijk hallo Slovenië

Aangekomen op bestemming

Aangekomen op onze bestemming . Duurde even voor we ingecheckt waren. Was ook nog een hele klimnaar onze kamer terwijl we ookmet een busje konden 🤣🤣.
1e ochtend

Harm was om 6 uur wakker ik om 7 uur . Even rustig wakker worden op ons balkon en toen naar de eetzaal . Vergeten o.fotos te maken van ons o tbijt , maar was een ruime keus .. na het o tbijt even eenLue lisää
Middag

Vanmiddag even een stukje door vrsar gelopen en op een terras een bak koffie genomen . De prijs viel mee voor zo'n grote mok 2 euro pp. Lag ook nog een piratenschip aan de wal waar je verschillendeLue lisää
Avondwandeling

Nog even na het eten langs de kust gelopen op het park
Ochtend

Lekker ontbeten . Daarna even een rondje gewandeld. Toen we even in onze kamer zaten kreeg ik een leuke verrassing. 😁😁
Middag wandeling ,

Vanuit onze kamer zagen we een uitkijkpunt, dus besloten we om er heen te lopen . Natuurlijk moesten wij de moeilijke weg nemen 🤣🤣 en moesten we dus klimmen over een smal paadje met losse stenenLue lisää
Avond

Zit op het balkon naar het onweer te kijken 😁
Porec

Vanmorgen in porec geweest
Rovinj

Vanmiddag in rovinj geweest .
Toen we naar ons appartement gingen zagen we een lindepijlstaart op de muur zitten
Zonsondergang Vrsar

Dolfijnentocht

Gisteren

Gisteren met een trein tje naar boven geweest
Laatste dag vrsar

Vandaag de laatste dag Vrsar.
We zijn vandaag te voet naar boven gelopen. Om nog even van het uitzicht te genieten . We konden eindelijk een foto maken van een salamander . Op de terug weg bij deLue lisää
Katten

Ook aan de katten die rondlopen wprd gedacht mooie slaapplaatsen en ook eten en drinken
Haven

Nog even langs de haven gelopen
Terugreis dag 1

Vandaag weer richting huis 1 overnachting in Duitsland
Foto 1 : Slovenië
Foto 2: sound of music Oostenrijk
Verder nog foto's onderweg
2e reisdag

De laatste reisdag .
Het hotel waar we sliepen waren de bedden goed , maar wat een chagrijnen van bediening . Het eten was ook niet over naar huis te schrijven . De busreis naar huis was wel weer eenLue lisää
MatkaajaVeel plezier
MatkaajaDank je wel