ViajeroNepal trekking Annapurna 2024Mostrar viajeAñadir a la lista de deseosEliminar de la lista de deseosCompartirDía 3jueves, 4 de abril de 2024, 9:23 ⛅ 24 °C Altitud: 1.302 m NepalKathmandu Durbar Square27.703694, 85.30737427°42’13” N 85°18’27” E1Cultuur dag 4 de abril de 2024, Nepal ⋅ ⛅ 24 °C Dag cultuur opsnuiven in Kathmandhu, erg in drukwekkend Ver traducciónViajeroWat een bijzondere dag weer en wat een prachtige foto s 🥰4/4/24ResponderTraducirViajeroWas het ook zeker ja en wat een fijn volk, morgen laten we Kathmandhu achter ons, 7 uur in de ochtend weg naar Jagat 👍💪4/4/24ResponderTraducirViajeroSuper mooie foto’s Chris… kan zien dat jullie genieten…. Succes morgen en veel plezier! 🤞🤞😘4/4/24ResponderTraducirViajeroDankjewel Cora, ja we hebben het goed naar onze zin. 😘👍💪4/4/24ResponderTraducir6 comentarios más9 Me gusta
ViajeroWat een bijzondere dag weer en wat een prachtige foto s 🥰
ViajeroDankjewel Cora, ja we hebben het goed naar onze zin. 😘👍💪