FindPenguins
    • 1 yö
    • ☀️ 0 °C
    • Korkeus: 1 908 m
    • NepalDudh Kholā28°31’27” N  84°21’16” E
    Meldpunt om gebied in te mogen
    Uitzicht op Manaslu mountainHier heerlijk geluncht in Baggarschhap, bekend om zijn traditionele Tibetaanse architectuur.En 1, 2, 3, 4 leger komt even voorbij.2Ik was er als de kippen bij2Blijft gewoon mooi1Ik begin te wennen aan deze loop bruggen, toch knaap staaltje werk.Flinke aardverschuiving geweest, leven in bergen is ruig.2Hier komt ons eten aan voor de lunch, blijft leuk om te zien. Ze gaan vredig met hun dieren om.

Trekking van Dharapani - Chame

7.–8. huhtik. 2024, Nepal ⋅ ☀️ 0 °C

Wederom een mooie trekkingsdag, veel omhoog en weer omlaag. Lekker voor de beenspieren 💪. Annapurna II komt nu zichtbaar we zitten nog steeds wel o der de boomgrens. Veel mooie flora en landschappen. Eindelijk Chame bereikt voordat de regen verder losbarsten, hoofdkwartier van "Manang District " en centrale marktplaats van de regioLue lisää

Katso käännös
    Olga Dignum

MatkaajaHier komt ons eten aan voor de lunch, blijft leuk om te zien. Ze gaan vredig met hun dieren om.Heb je de mountainbikers Everest al kunnen zien ?

7.4.2024VastaaKääntää
    Christian Haselager

MatkaajaAlleen vanuit vliegtuig de Mount Everest gezien. Maar die berg zit in Tibet en rechtsboven bij Kathmandhu. We zitten nu aan de linkerkant van Nepal 👍

7.4.2024VastaaKääntää
    Wendy Hamwijk

MatkaajaIk was er als de kippen bij🤣🤣🤣

7.4.2024Vastaa
    6 lisää kommentteja