Op naar Lugo ❌ Ravenna ✅
27. Juli 2023 in Italien ⋅ ☀️ 30 °C
Met kleine stapjes ga ik richting Rome. 4 augustus is het streven. Ik kan nu de etappes (volledig) volgen uit het boekje. Dit houdt in dat ik rond de 60/70 km per dag fiets. Met de warmte en deWeiterlesen
Jelle naar Rome ©
28. Juli 2023 in Italien ⋅ ⛅ 27 °C
Vorige jaar ben ik naar Berlijn gefietst. Halverwege de reis kreeg ik een bericht van Max met een afspeellijst op spotify. Deze afspeellijst heeft hij zelf gemaakt en ik dacht dat het was voorWeiterlesen
Cesenático E il mare
30. Juli 2023 in Italien ⋅ ☀️ 29 °C
Na 19 dagen fietsen was het tijd om even uit te rusten. Waar kan dit beter dan aan de kust van het plaatsje Cesenático. De plek is mede bekend door de grote wielrenner Pantani; hier is zijnWeiterlesen
Pennabilli
30. Juli 2023 in Italien ⋅ 🌙 22 °C
Het bierfestival was gezellig. Verschillende biertjes geprobeerd, maar natuurlijk niet te gek; anders kom ik de heuvels niet op de dag erna. Vandaag een zware Etappe voor de boeg: AppennninoWeiterlesen
in cima alla montagna
31. Juli 2023 in Italien ⋅ ☁️ 23 °C
Geen onderschrift nodig!
Assisi
1. August 2023 in Italien ⋅ ☁️ 31 °C
Wat een prachtige stad om te zien. Nu naar boven lopen 🚶
Chiese
1. August 2023 in Italien ⋅ ☁️ 26 °C
Basilica - Cattedrale -Chiesa
Het is nogal ingewikkeld, want wanneer krijgt een kerk een bepaalde titel. Ik heb even wat onderzoek gedaan en het komt eigenlijk neer op het volgende:
Een basiliek isWeiterlesen
Throwback Thursday
2. August 2023 in Italien ⋅ ☀️ 28 °C
Foto: Op een fietsje ergens in het buitenland (moeder vult wel aan).
Nooit gedacht dat ik een reis zou ondernemen naar Rome op de fiets. Vorig jaar naar Berlijn was bijzonder en nieuw, maar dit isWeiterlesen
Finalmente: Roma 🏛️🇮🇹
4. August 2023 in Vatikanstadt ⋅ ⛅ 31 °C
Officieel Vaticaanstad 🇻🇦
Grazie a tutti
4. August 2023 in Italien ⋅ ⛅ 20 °C
De reis zit erop. Nu ga ik genieten van Rome samen met Rebecca, Elise en Nathan.
Ik wil iedereen bedanken voor de lieve woorden en aanmoedigingen die ik heb ontvangen tijdens mijn reis. Het was voorWeiterlesen

ReisenderHey Ravenna, daar ben ik nog met jullie geweest mee op vakantie! 🇮🇹🏖️🍕
ReisenderFerrara....no Ravenna