Op naar Lugo ❌ Ravenna ✅
2023年7月27日, イタリア ⋅ ☀️ 30 °C
Met kleine stapjes ga ik richting Rome. 4 augustus is het streven. Ik kan nu de etappes (volledig) volgen uit het boekje. Dit houdt in dat ik rond de 60/70 km per dag fiets. Met de warmte en deもっと詳しく
Jelle naar Rome ©
2023年7月28日, イタリア ⋅ ⛅ 27 °C
Vorige jaar ben ik naar Berlijn gefietst. Halverwege de reis kreeg ik een bericht van Max met een afspeellijst op spotify. Deze afspeellijst heeft hij zelf gemaakt en ik dacht dat het was voorもっと詳しく
Cesenático E il mare
2023年7月30日, イタリア ⋅ ☀️ 29 °C
Na 19 dagen fietsen was het tijd om even uit te rusten. Waar kan dit beter dan aan de kust van het plaatsje Cesenático. De plek is mede bekend door de grote wielrenner Pantani; hier is zijnもっと詳しく
Pennabilli
2023年7月30日, イタリア ⋅ 🌙 22 °C
Het bierfestival was gezellig. Verschillende biertjes geprobeerd, maar natuurlijk niet te gek; anders kom ik de heuvels niet op de dag erna. Vandaag een zware Etappe voor de boeg: Appennninoもっと詳しく
in cima alla montagna
2023年7月31日, イタリア ⋅ ☁️ 23 °C
Geen onderschrift nodig!
Assisi
2023年8月1日, イタリア ⋅ ☁️ 31 °C
Wat een prachtige stad om te zien. Nu naar boven lopen 🚶
Chiese
2023年8月1日, イタリア ⋅ ☁️ 26 °C
Basilica - Cattedrale -Chiesa
Het is nogal ingewikkeld, want wanneer krijgt een kerk een bepaalde titel. Ik heb even wat onderzoek gedaan en het komt eigenlijk neer op het volgende:
Een basiliek isもっと詳しく
Throwback Thursday
2023年8月2日, イタリア ⋅ ☀️ 28 °C
Foto: Op een fietsje ergens in het buitenland (moeder vult wel aan).
Nooit gedacht dat ik een reis zou ondernemen naar Rome op de fiets. Vorig jaar naar Berlijn was bijzonder en nieuw, maar dit isもっと詳しく
Finalmente: Roma 🏛️🇮🇹
2023年8月4日, バチカン市 ⋅ ⛅ 31 °C
Officieel Vaticaanstad 🇻🇦
Grazie a tutti
2023年8月4日, イタリア ⋅ ⛅ 20 °C
De reis zit erop. Nu ga ik genieten van Rome samen met Rebecca, Elise en Nathan.
Ik wil iedereen bedanken voor de lieve woorden en aanmoedigingen die ik heb ontvangen tijdens mijn reis. Het was voorもっと詳しく

旅行者Hey Ravenna, daar ben ik nog met jullie geweest mee op vakantie! 🇮🇹🏖️🍕
旅行者Ferrara....no Ravenna