• Nog meer ellende.. auto echt stuk

29 июля 2024 г., Франция ⋅ ☁️ 25 °C

Na een betere nacht op tijd op gestaan. Het bedrijf zou om 9 uur open zijn. Wij naar de receptie waar de beste man zijn weekendavontuur belangrijker vond om te vertellen dan dat hij zijn klanten te woord wilde staan. Wat bleek het bedrijf doet alleen het wegslepen van auto's. De rest moet je zelf regelen. We kregen een lijstje met garages mee. Hein had al gezien dat de buurman een garagebedrijf was. Daar naar binnen gelopen, maar deze man kon niets doen omdat hij alleen stond. De ANWB maar weer gebeld voor hulp. Zij zouden een garage in de buurt gaan zoeken en regelen dat onze auto ook daar zou komen. De anwb werkt met SMS service om je op de hoogte te houden. Deze krijgen we steeds niet aan. 1 uur verder nog maar eens gebeld voor de stand van zaken. Ze hadden een garage gevonden en de sleepdienst zou ons daar binnen 2 uur naar toe brengen. Het sleepbedrijf waar we stonden zouden ons naar de garage verlepen. Het zou om 13.00 uur zijn. Dit werd uiteindelijk 13.30 uur. We werden na een uur afgezet bij de garage in biscarosse. De eigenaar van de garage luisterd 1x naar de motor bij het starten en zegt dan dat de moter is overleden. Dit alles zonder onze auto aan een computer te hangen in 1 minuut tijd. Vriendelijk maar toch wel met beetje druk gevraagd onze auto aan de computer te hangen. Daaruit bleek dat de timing icm de distributieriem niet goed was. Daarop wederom contact met de ANWB. We hebben recht op een leenauto. Gevraagd of het lukt om een auto te regelen waar de daktent op kan intussen gaan ze kijken of onze auto terug naar Nederland gesleept kan worden. Maar even gaan lunchen in het plaatsje en even dit nieuws verwerken. Na1uur de ANWB gebeld, ze hadden ons een SMS gestuurd dat we een leenauto konden ophalen. Dit bericht is niet aangekomen. Nu melding gemaakt dat ze ons maar moeten bellen bij nieuws. De auto die we konden lenen stond 70 km verderop. Een taxi zou 75 euro vergoed worden. Wij moesten volgens de ANWB maar zelf regelen hoe we dit zouden oplossen. Het verhuurbedrijf zou open zijn tot 19.00 uur open zijn. Auto gehuurd bij europcar en op weg naar het verhuurbedrijf. Aldaar gearriveerd om 18.40 uur bleek deze gesloten. Opnieuw contact met de ANWB. Deze hebben nog gebeld naar het bedrijf maar wilde voor ons niet meer open gaan. Morgen zouden ze ons kunnen helpen. Weer terug naar bicarosse en daar onze eigen auto al stuk geleegd en op zoek naar een hotel. Dit bleek ook nog hele uitdaging. Na lang zoeken een hotel gevonden. Ons geïnstalleerd en gaan eten bij de mexicaan om de hoek.Читать далее