Heenreis

Onderweg naar Schiphol!
Klaar om te vliegen

Als een van de eersten mogen instappen. Daar gaan we!
San Francisco dag 1

Zaterdag hebben San Francisco (SF) onveilig gemaakt. Via de Lombardstreet, de kronkelweg van SF zijn we doorgelopen naar Union Square. Dit was een flinke afstand. We zijn ook nog door Chinatownもっと詳しく
Golden Gate Bridge

Vandaag hebben we de Nederlandse cultuur in stand gehouden door een flink eind te fietsen. Zo zijn we over de Golden Gate Bridge gefietst en hebben we een aantal bergen getrotseerd om van het uitzichtもっと詳しく
Alcatrez en pier 39

Optijd uit bed, de boot vertrekt vroeg naar Alcatrez. Een van de beroemdste gevangenissen van de wereld. Indrukwekkend om te zien en horen hoe het er vroeger aan toe ging. Op de terugweg langs de pierもっと詳しく
Camper ophalen

De reis gaat nu echt beginnen. Vandaag haalden we de camper op en gingen naar de Walmart. Flinke inkopen gedaan zodat we ook in de camper kunnen koken om het echte kampeer gevoel te ervaren. Daarnaastもっと詳しく
Yosemite

Yosemite, de park met verschillende seizoenen in één. Ene moment lopen we in een dikke pak sneeuw en andere moment kunnen we in een shirtje lopen. Helaas door de sneeuw een deel van het parkもっと詳しく
Red Rock Canyon National Conservation Ar

Red Rock Canyon National Conservation Area, een park met een mooie kloof die wordt gevormd door gekleurd zandsteen, rode rotsen en hoge kliffen die tot wel 900meter hoog zijn. We hebben de scenicもっと詳しく
Las Vegas 😍

Na Red Rock Canyon zijn wij doorgereden naar Las Vegas. Dit is natuurlijk het grootste gokparadijs van Amerika. In de enorme hotels met complete winkelcentra, zwembaden, attracties en natuurlijk deもっと詳しく
Zion National Park

We zijn alweer op het volgende park aangekomen. Ineens ging de tijd heel snel. Er was namelijk een uur tijdsverschil met Las Vegas. Gelukkig pakken we dat uurtje later op de route weer terug.
Zionもっと詳しく
Capitol Reef National Park

Van sneeuw op de bergen, naar een half uur later vollop zon en geen sneeuwvlokje te bekennen.
In Capitol Reef hebben we de route Sulphur Creek gewandeld. Een route langs en door de beek. Onderwegもっと詳しく
Arches National Park

Arches staat bekend om de rode rotsen en prachtige bogen. Bij dit park ook met de camper door het park gereden en vervolgens flinke wandelingen om alle pareltjes te bekijken. Bij de Windows Sectionもっと詳しく
Durango

We zijn een paar dagen in Durango geweest. Een plaats dat bekend staat om het historisch centrum. Hier is veel te zien in het Western thema. We hebben o.a. de Main Avenue bezocht.
De dag daarna hebbenもっと詳しく
Tucson

Afgelopen dagen waren we in Tucson. We hadden een camping met zwembad. Daar hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt.
Zondag hebben we de stad verkend. Het was erg rustig voor zo'n grote stad. Veelもっと詳しく
Yuma Territorial Prison State Historic P

Boven de Colorado rivier staat op een steile kaap de Yuma Territorial Prison. Een oude gevangenis waar gevangenen tussen 1876 en 1909 leefden. Niet zo groot als Alcatraz maar ook zeker indrukwekkendもっと詳しく
San Diego

De twee dagen in San Diego vlogen voorbij. We zijn donderdag eerst naar Old Town San Diego State Historic Park geweest. Het is veelal gericht op de Mexicaanse tijden daar. Er zijn veel Mexicaanseもっと詳しく
Los Angeles - Hollywood

Onze volgende stop: Los Angeles. Dan moeten we natuurlijk ook naar de beroemdste wijk van Los Angeles: Hollywood! Hier hebben we het Hollywood Sign bekeken en natuurlijk op de boulevard geshopt.もっと詳しく
Pismo beach en San Simeon

We hebben een mooie route via Highway 1 langs de kust erop zitten. Lekker uitwaaien op Pismo Beach, Moonstone Beach en San Simeon. Bij San Simeon reden we zo dichtbij de zee dat we de zeeolifanten alもっと詳しく
Santa Cruz

Onderweg richting Santa Cruz hebben we een tussenstop gemaakt in het park Nisene Marks. Even de benen strekken tussen de grote sequoia bomen.
In Santa Cruz hebben we Mystery Spot bezocht. De Mysteryもっと詳しく