• Dag 4

1. februar 2025, Indonesien ⋅ ☁️ 29 °C

Vandaag begonnen met een heerlijke smoothiebowl en cappuccino.🤩 Het regende op dat moment heul hard, dus wij waren erg blij dat deze na een uurtje stopte. We hadden namelijk een e-bike tour rond het eiland geboekt.🥳 Kadek stond ons op te wachten bij een paar verblijven verderop.
    We stapten met z’n drieën op we fiets, maar dit was een ritje waarvan wij niet hadden verwacht dat ie zooo indrukwekkend zou zijn haha. Wat begon met een fout foto punt, werd verrassing na verassing.
    Na zo’n 40 minuten stopten we opeens bij een kleine haven. Kadek zei dat we onze fietsen konden parkeren, want we gingen een rondje varen, en niet zomaar een: door een mangrove😍 wauw wauw wauw, het bootje werd vooruit gedreven door een man die ons met een stok vooruit duwde. Net als in Italië. Voor de rest hoorde alleen je maar diertjes langs het water.
    Daarna doorgefietst naar het eiland ernaast (Nusa Cennigan). De eilanden zijn met elkaar verbonden door een vel gele brug, waar je alleen met fiets of scooter overheen mag. Op Cennigan nog een paar mooi baaien en stranden gezien, waarna we terug op Nusa Lembongan eindigden bij de ‘devil’s tears’ een cliff waar golven door zijn vorm heel hard klotsen en allemaal prachtige vormen creëren.🌊
    Nadat we de fietsen weer terug hebben gebracht en Kadek hebben bedankt voor de geweldige tour, de fijne dag afgesloten met lekker eten en een Bintang aan het strand. Ik zeg weer een heerlijke dag✨