De drop off
January 27, 2025 in the Netherlands ⋅ ⛅ 10 °C
Net als de vorige keer, werden we weer heel lief afgezet door opa en oma bij het station🫶
Pre flight snack
January 27, 2025 in the Netherlands ⋅ 🌬 8 °C
De koffers zijn ingecheckt, per ongeluk was er eentje 0,5 kg te zwaar… niet helemaal goed gekeken🫣… dus hup: koffer open en het een en ander toch maar mee in de handbagage😂 Nu tijd voor eenRead more
Stopover @ Singapore airport
January 28, 2025 in Singapore ⋅ 🌧 28 °C
Een heerlijke eerste dag☀️
January 29, 2025 in Indonesia ⋅ 🌩️ 27 °C
Vandaag was onze eerste hele dag op het eiland. Na een nacht niet zoveel te hebben geslapen door onze jetlag, om een uurtje of 10:30 wezen ontbijten bij ons verblijf.☕️ Wat een schattige guestRead more
Dag 2
January 30, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C
Vanochtend niet helemaal lekker wakker geworden door onze jetlag die toch wel aanwezig is… ook begonnen we de dag met wat regen (naja we hadden de hele dag door hier en daar wat neerslag)… maarRead more
Dag 3
January 31, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 28 °C
Na vanochtend lekker rustig aan te hebben gedaan, werden we aan het begin van de middag opgehaald door het ferry bedrijf. Op naar de haven, want Nusa Lembongan komt niet onze kant op.😛
Ik (Tom)Read more
Dag 4
February 1, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C
Vandaag begonnen met een heerlijke smoothiebowl en cappuccino.🤩 Het regende op dat moment heul hard, dus wij waren erg blij dat deze na een uurtje stopte. We hadden namelijk een e-bike tour rondRead more
Dag 5
February 2, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C
Vandaag hadden we een chill dag op de planning staan. Aardig vroeg op, want we wouden een fijne yoga les volgen.🧘♀️ Alleen bij aankomst bleek deze niet door te gaan… de website klopte nietRead more
Dag 6
February 3, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 31 °C
Vanochtend werden we weer door het team van de fast cruise opgepikt om naar de haven te gaan en terug te varen naar Bali. 🚤
Na de boottocht stond Tapa (onze vaste driver) ons op te wachten bij deRead more
Dag 7
February 4, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C
Oowh we zitten hier alweer een week. We kunnen zo goed als wel zeggen dat we door onze jetlag heen zijn🤩
Vandaag stond er weer iets heel leuks op de planning, namelijk een rice field trekking. NaRead more
Dag 8
February 5, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 31 °C
Onze driver van vandaag, Ari, pikte ons rond 11:00 op vanuit Sidemen. Er stond namelijk weer een ‘verhuis’ dag op de planning. Op naar Amed, maar onderweg wel wat stops. 🚗
De eerste was eenRead more
Dag 9
February 6, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C
Vandaag hadden we een chill dag. Niets op de planning, gewoon kijken wat we gaan doen. Amed staat bekend om het snorkelen, alleen was de zee daar ietsje te onrustig voor…
Maar gewoon de strandtasRead more
Dag 10
February 7, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 28 °C
Vandaag was chill dag numero 2 in Amed.
De mensen van ons verblijf hadden weer een lekker ontbijtje gemaakt. Dit keer toch maar met een kopje thee, want we kunnen namelijk nog steeds niet wennen aanRead more
Dag 11
February 8, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 28 °C
Vandaag stond er dus weer een ‘verhuisdag’ op de planning. Op naar Lovina! Onze gids Ari had vandaag z’n zoon mee, die wil namelijk ook gids worden en kon zo alvast het een en ander bij z’nRead more
Dag 12
February 9, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C
Vandaag hadden we onze eerste dag waarin het meerendeel bestond uit regen… 🌧️ Jammer, maar was niet anders. Lovina dus maar een beetje verkent onder onze (zoals een oude dame het noemde)Read more
Dag 13
February 10, 2025 in Indonesia ⋅ 🌧 25 °C
Vandaag stond er dus weer een ‘verhuisdag’ op de planning, op naar Ubud.
Het weer is hier, zoals inmiddels ontdekt, echt niet te voorspellen. Dus maar even aankijken of we onderweg nog ietsRead more
Dag 14
February 11, 2025 in Indonesia ⋅ 🌧 27 °C
Vanochtend de Campuhan ridge walk gedaan, een wandeling uit het centrum en langs een wat rustiger gedeelte van de stad.🚶♀️ Hier zijn een aantal kleine winkeltjes, restaurantjes en mooieRead more
Dag 15
February 11, 2025 in Indonesia ⋅ 🌧 28 °C
Vandaag hadden we een heeeerlijke shop dag haha. We bestelden een grab (de Uber hier) en lieten ons afzetten in een leuke omgeving met allemaal winkeltjes. En boy oh boy, we zijn geslaagd😙
OokRead more
Dag 16
February 13, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 28 °C
Vanochtend weer de dag gestart met een ontbijtje bij ons verblijf. Bananen pannenkoek it is.😍
Daarna begonnen aan de sweet orange walk hier in Ubud. Weer zo’n mooie wandeling die je door deRead more
Dag 17
February 14, 2025 in Indonesia ⋅ ⛅ 29 °C
We hadden op deze ochtend een missie voor Suus: een schelpenlamp kopen! Dus op naar verschillende werkplaatsen/winkels die we deze week hebben gevonden. En na wat onderhandelen hebben we die voor eenRead more
Dag 18
February 15, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 30 °C
Vandaag stond er, zoals gister vermeld, een verhuisdag op de planning. Dag fijn plekje in Ubud!!
Onderweg naar Uluwatu hadden we met Ari afgesproken om een best wel spannende, maar leuke stop teRead more
Dag 19
February 16, 2025 in Indonesia ⋅ ☁️ 29 °C
Vandaag was onze laatste hele dag hier op Bali… beetje bittersweet, maar wat hebben we een fijne weken gehad.🤩
Vanochtend een kijkje genomen bij Hatch, waar ze een zondagse markt houden. HierRead more