Kroatië pula

Gisteren zijn we om 9 uur naar het stadje pula gegaan dit is een stadje dat is gebouwd door de venetiaane. Het is net of je in Italië bent. We zijn begonnen met een gids alleen deze sprak alleenLeggi altro
Woensdag Opatija

Gisteren zijn we om half 10 vertrokken naar het stadje opatija dit was 10 minuten rijden met de tourbus. De weg hier naar toe hebben we gefilm dat zijn echt super mooie beelden geworden. Eenmaal inLeggi altro
Aangekomen in lovran

We zijn om half 8 aangekomen in lovran. eenmaal in het hotel even inchecken en naar de kamer. we hebben 2 meiden ontmoet die ook met dezelfde bus waren van 18 en 19 jaar en daar is een leuke klik meeLeggi altro
Derde stop Slovenië

Nu voor de laatste keer gestopt we hebben nu 30 min pauze en dan door naar kroatie we zouden om 5 uur aan komen maar dit is 7 uur geworden we zijn er bijna!!!!😁😁😁
Tweede stop Oostenrijk

We zijn nu in Oostenrijk daar hebben we een pauze van 30 min gehad nu door naar Slovenië dan hebben we daar een stop en dan door naar Kroatië.
Eerste stop dag 2

Zijn net gestopt bij een tankstation om ff naar de wc te kunnen en een sigaretje te roken. hadden 15 min nog even een leuke foto met een mooie achter grond en door zijn nu bijna in Oostenrijk.
Dag 2

Dag 2 nu echt onderweg naar kroatie wel met wat stops ivm de rusttijden van de chauffeur.
Leonard hotel munchen

Om 9 uur in de avond kwamen we aan in het hotel er stond een lopend buffet voor ons klaar na het eten gingen we inchecken en de kofters pakken. we hebben daarna tot 11 iur nog even buiten gezetten metLeggi altro
Laatste pauze voor munchen

Nu de laatste pauze hebben weer 15 min als het goed is komen we rond 8 uur aan in het hotel. er is veel vertraging door wegwerkzaamheden daardoor moeten we om rijden omdat we op bepaalde wegen nietLeggi altro
Elke 2 uur sanitair stop

We stoppen elke 2 uur voor een sanitair stop of als je wilt roken. Of iets anders wilt doen we hebben elke keer 15 minuten
Stop 6 heerlen

In heerlen is de chauffeur gewisseld en konden jeffrey, joey,claire en ik samen gaan zitten er zitten max 35 mensen in de bus dus ruimte genoeg nu op naar munchen daar zullen we om 7 uur aan komen
15 min pauze

Nu even gestopt bij een tankstation om ff de benen te strekken en te kunnen roken, koffie halen
Stop 4 eindhoven

Nu in Eindhoven het begint wel al lastiger te worden met zitten, zijn vrij harde stoelen maar goed kijken uit naar het hotel in munchen
Stop 3 breda

Nu in breda op naar de volgende stop dan ff de bus uit ff benen strekken
Stop 2 capelse brug

Stop 2 capelsebrug rotterdam
1e stop den haag prinsengracht

Eerste stop prinsengracht op weg naar Kroatië daar stappen claire en jeffrey in. Helaas zitten we niet bij elkaar omdat we geen stoelen gereserveerd hebben maar als we in heerlen zijn is er eenLeggi altro
Amsterdam sloterdijk

In amsterdam sloterdijk op gestapt nu onderweg naar de eerste opstap plek